vase vaha v 21 tt???

08.07.2010

ahojky holky chtela sem se zeptat jak ste na tom s vahou v 21 tt tehu? ja jsem se dneska vazila a opet mi vaha stoji, takze za cele tehu sem nepribrala ani deko :( zacinala sem na 85, pak sem spadla na 81 a tam sem porad. je to vubec normalni? ve stredu jdu na velky utz a na ko k :*8*: , tak doufam, ze je skritek v poradku. diky za kazdou odpoved. nada, nikca a prcek

Kliknutím vložíte smajlíky:

Neboj, já jsem do 20. týdne přibrala od začátku půl kila. Vlastně jsem za to ráda, poněvadž nejsem žádná křehule, spíš robustní, i když sportovní typ. Navíc s těžkou kostrou a na ženskou mohutnými svaly. Teď začínám 22.tt a cítím, že už váha začíná naskakovat. Takže žádný strach, ještě si to určitě užiješ :00: !

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky :) Tak me zase vsichni rikaji, ze uz to mam za par jaky mam brisko a kdyz reknu, ze az v listopadu, tak na me koukaji jako na blazna :D Rozhodne se kvuli pribirani necpi sladkym, mas pravdu, ze by to stejne neslo miminku, ale tobe a pak by ses toho hodne tezko zbavovala :) ja jsem byla v utery na ko a naskocili mi 2 kilca, tak sem mela mooooc velkou radost, takze neboj, ono to pribirani fakt prijde az se budeme divit :) opatruj sebe i prcka.

Ahojky, já začínám zítra 21týden a od začátku jsem přibrala 5kg. ;) Buď ráda, že nepřibíráš, já měřím 166-167cm a neumím si představit, že bych přibrala nějakých 15kg.Před těhu jsem vážila 48kg, teď se mi váha pohybuje okolo 53-53,5 ...Neboooj, já začala přibírat asi po 13týdnu a uvidíš, že bude mimísek v pořádku :-) :a:

jee bud rada ja jsem 25tt a mam nahore cca 14kg je to katasstrofa zacinala sem na 70kg a uz mam 84 a vyska 165 takze takovy maly koblih. sem zvedava jak to budu shazovat u prvniho tehu se mi to moc nedarilo :-(

Ahoj já bych se toho vůbec nebála,možná to bude znít trochu blbě,ale měla si celkem dost před těhu tak si má miminko z čeho brát a tělo nepotřebuje přibírat třeba tolik jak u někoho kdo má 60kg.Aspon nebudeš muset shazovat jako já:)

ahoj stím si nelam hlavu mimi si veme určo co potřebuje. já začínala na váze 74 a mám ted 77někdy 78 a jsme 20+3 a podle ultrazvuku na genetice už je mimi 21tt a manža temu pořád nechce věřit že mám velky bříško :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky