Pomoc prosím.....zatvrdliny v prsu!!!

08.07.2010

Ahoj holky......
Potřebuju nutně poradit!!! Jak jsem psala, Kubíček se mi odstavil a dnes už nechtěl prso ani v noci!!! Nějak jsem vůbec necítila nappětí a tlak v prsou, tudíž jsem si ani nevzpoměla, že bych si mohla trochu mlíčka odstříkat........ No bohužel mám pravé prso docela dost horké a jakoby u podpaží mám zatvrdlou bouli....zatím to nijak nebolí!!! Jen cítím, jakoby tlak když nesu Kubulku...... Dávám si studené obklady, které střídám s obkladem ze slivovice.Poradíte co dělat víc??? Docela se bojím, aby se mi nerozjel zánět!!!! A jak teda?? Mám pořáed odstříkávat?? I když už mě prsa nepnou a už kkojit nebudu??? Já si nějak nevím rady!!!!!!! Poraďte plís!!!!!!!

Ahojík, nemám zkušenost s odstavením, ale určitě to chce rozmasírovat a dostat ven... Priznitz se slivovicí mi pomáhal to hezky nahřát, když jsem měla zánět, a vím, že mi kamarádka říkala, aŤ ale nenechávám tu slivku déle na prsu než je nutné a ani nestahuju, že bych mohla zastavit laktaci. Nevím, jestli je to pravda, ale já bych to i v případě, že nebudeš už kojit-raději vážně rozmasírovala a dostala ven, ať to opravdu nezatvrdne!!! Snad někdo poradí, kdo s tím má zkušenosti

Ahojky,tak určitě odstříkávej aspon trošku,nlíčko se pořád po malých dávkách tvoří,sprchuj a nebo si davej studene obklady,ja jsem tech bulek měla několik a měla jsem mast na rozmasírování od dr napsanou,ale kamoška to rozmasírovávala normálně indulonou a taky ji to pomohlo.Tak hlavně žádnej stres to prej taky tomu pomáha aby ti zatvrdlo mlíčko!!!!!
:a: Vendy a Simonka

Holky ti určitě poradí víc, já zkušenost nemám, ale někde jsem četla, že si holky dávaly tvaroh na zánět.
Ať ti to co nejdřív poleví :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka