co vse do postylky?? :-)

03.03.2008

mozna blby a trapny dotaz, ale chci se zeptat, co mate vse v postylce? Je mi jasne ze povleceni polstarek a perinka, ale myslim to v cem bude treba mimisek spinkat zda ve spacim pytli nebo jen pod perinkou a nebo v zavinovacce. Dekuju za odpovedi a nesmejte se ju. :-)

dneska jsem byla v krámě nakupovat věci do postýlky a paní říkala, že se to kolem používá jen do tří měsíců věku dítěte, pak prý to může být nebezpečné, tak na to prdím. Koupily jsme prostěradla a deky.

ahoj, my neměli polštář vůbec do 2 let, jen malý spal na matraci, pod hlavou látkovou plínku kvůli ublinknutí, mantynel kolem a peřinku a zpočátku spal v zavinovačce

mít polštářek nemusíš, do 2 let ho stejně nedoporučují, malé mimi spí v zavinovačce, přikryté podle ročního období, větší pak ve spacím pytli

já jsem žádný spací pytel nekupovala. Mám dvě rychlozavinovačky a jednu tu starší jak byly dřív. Tak v tom bude mimi spát a ještě ho budu asi přikrývat peřinkou - v létě teda ne, ale než bude teplo. V zavinovačce jsou prý mimi rády. Cítí se jako v bříšku a jsou prý klidnější, tak uvidíme. ;)

Zatím tam mám to co říkáš.A pak uvidím,jestli to bude na peřinku,deku nebo zavinovačku.Ale mám i tu rychlozavin.i klasickou.Třeba bude stačit jen deka......... :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky