Poradna + ozvy 39t

07.07.2010

Ahojky holciny,tak jsem se dnes tesila na dnesni navstevu dr-trochu jsem doufala ze se aspon pomalinku neco zacina dit,jelikoz me ted casto poboliva v podbrisku a ono houbelec.
monitor ukazkovy,malicky se tam podle nej dari moc dobre ale s takovymi ozvi pry neporodim ;) no kontrakce absolutne zadny.cipek zavreny a polomekky.pry musime jeste chvili vydrzet a cekat :$$: :C]]: ach jo,ja uz chci mit malickou u sebe. jo a CS mi klesla z 3 na CS 2,ja neciiiii prenaset,ja uz chci byt maminaaaaa
Jeste ty vedra do toho,to si uzijem.Jinak jsme byly o vikendu v bazenu,holky,to byla takovaaa paraadaa,jsem si to uzila az na to lezeni a zvedani z deky.to je fuskaaaaa

A jak jste na tom vy,letnatka????pripravuje se vase telicko k porodu nebo se mimiskum u vas libi tak jako ty moji rostande?pisnete,papa a prezijte ty horka

Ahojky Katulis, neboj neboj, však se dočkáš a brzy budeš mít malou u sebe :-) V náruči s ní pak budeš vzpomínat na kulatý bříško :-)
Mě v pondělí "možná" odešla hlenová zátka, ale to vůbec nic neznamená. Trošku cítím čípek a stydkou sponu, ale jinak nic. Spinning šlapu vesele dál bez jakýchkoli obtíží, zrovna před chvilkou jsem došlapala.
V pátek jsem byla v poradně, na monitoru nic, čípek skoro 5 cm, tuhý, nic se nechystá. V pátek jdu na další monitor a poradnu, tak uvidím, jestli se to alespoň trošku pohlo. Nerada bych dopadla jako moje sestra, které porod vyvolávali po 2 týdenním přenášení. Porod pak měla hodně těžkej a bolestivej.
Tož to je můj příběh :-) Jo, jsem 38. tt.
Měj se básně, držím palečky, ať se holčina konečně doparádí a vyjukne na svět :-)

Ahoj Katulísku, tak my jsme 35+2 a od minulého pondělka máme CS6. Doktorka říkala, že můžu za 14dní porodit, ale myslím, že to přijde dýl. Na další kontrolu jdu teď v pondělí 12.7. a i na první ozvy, tak jsem zvědavá, jak to dál pokračuje. No, ta vedra nám dávají pěkně zabrat. No a já ani nemám k dispozici bazén - maximálně lavor, rozprašovač a sprchu :00: Ještě chvilenku to vydrž a přeju ti, ať brzy porodíš :k: :€s€:

tak u nas sice cs7 minuly tyden,ale ja zadne zmeny nepocituju snad jen obcas vystreli bolest do kycle podbrisku,ale jinak nic,nalada na bodu mrazu ,strach veliky a otekle nohy jak balony taky dobry:):):)Tak snad to nejak doklepeme,bojite se taky porodu ,nebo silim jenom ja?

Ahoj,tak já jsem byla v poradně včera ,nález prý o něco lepší k porodu než minule,ale zatím se nic neděje,nemám žádné bolesti,poslíčky,nic,jen párkrát za den ztvrdne břicho,na monitoru byly asi jen 2 kontrakce . Já už chci rodit!! Termín mám v pondělí podle utz. Snad už to máme za pár :) :a:

Ahoj Kaci, neboj nic. Ja mam dnes termin porodu, byli jsme poprve na ozvech. Princenzna to tam vsechno dokopala a kontrakce taky nula :s: Jak jsem na tom dole se dozvim zitra u :*8*: , ale zadne omracujici novinky necekam.. Proste prenasime - ale jak se to vezme. Ja vim, ze termin porodu dle ovulace mam az presne za tyden (coz samozrejme doktory nezajima), takze proste cekame. Mne boli uz naprosto vsechno, ale zvladame a fungujeme, jen doufam, ze mi nepraskne bricho, protoze to tak dnes vypada :€): . Mala je z toho CTG porad nejak rozjarena a dela tam strasny veci :€s€: Tak se mejte krasne a uvidis, uz to nejak doklepeme :one:

:a: my byly dneska s princeznou v poradně a taky se u nás nic neděje,dokonce na ozvách usnula,tak jí musela sestřička budit :€h: Cs 3 a jinak v pořádku.Tak musíme ještě počkat,jsme 38tt :€O: a to horko co se chystá rozdýcháme jedině s větrákem. :€[€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky