Smrt z přehřátí

07.07.2010

Dobré ráno, holky, upozorňuju, že je to hodně drastický, ale podle mě užitečný, tak se dělím: http://www.forexample.cz/view.php?nazevclanku=tragedie-zadniho-sedadla-…

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ja sice jeste mimi nemam, tak bych nemela soudit, ale nechapu zeny co nechaji mimi v aute!
Nedavno tady v Anglii bylo, ze nechala dite v aute. Prijela k rodicum a jen pry sla pro neco do domu a protoze nechala otevrene auto ci okynko, tak se tam dostal "rodinny" pes a dite pokousal.
Proste nenechavat dite v aute!

Na to fakt nevím co mám napsat. Z jedné strany je mi té maminky líto, ale z druhé strany přece nejde zapomenout dítě v autě? NEvím jestli jsem z toho překvapená nebo rozzlobená nebo zuřím.....asi všechno. Do smrti si to bude vyčítat, že zabila svoje dítě!

nemůžu říct že se mi to nikdy nestane,nejsme neomylní,ale celý den si na to nevzpomenout? Chudák malinkatej,muselo to být hrozný peklo :r: :r:
Jednou jsem jela nakoupit a parkovala jsem v podzemních garážích a jdu kolem jednoho auta a tam taky dítě,ale holky malé miminko,ve vajíčku. a nemělo ani otevřené okno nic. Upozornuji že bylo vedro. Když jsem šla zpátky máma zrovna odemykala auto. Normálně si šla nakoupit a miminko tam nehcala,kráva. :n:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já chtěla taky volat ochranku,ale až bych šla zpátky a to mimi by tam pořád bylo samo. říkala jsem si že třeba jen vystartovala na záchod,že už to nemohla vydžet,tak ho tam nechala na minutku. Ale když jsem se vracela tak ona akorát nastupovala a plnou tašku z DMka,no prostě síla. Chtěla jsem na ní vlítnout,ale byla rychlá,navíc já měla taky malou na ruce,tak co tam budu dělat scény,ale dostala mě matka,to tedy ano.

In reply to by Janosefa

ale nemohla jsem vědět kde je,nechtěla jsem hned dělat zle. Byla jsem tam asi 20.min a pak jsem se tam hned letěla podívat,ale ona tam zrovna byla. Chtěla jsem se jí zeptat zda-li jí to přijde normální nechávat dítě v autě,než si milostivě nakoupí,ale ona akorát nastartovala,takže už jsem se tam nehnala,bušit jí na okno.

já tomu bohužel docela věřím! Nejdřív jsem si říkala, že to je "zase nějaký Američan", ale když jsem přečetla okolnosti, úplně mě zamrazilo, pač fakt věřím, že se to může stát. Taky jezdím do práce autem 40 km přes Prahu a mám to tak zažité a tolik úkolů, práce, jednání, obědy s klienty, schůzky, pořád kvapík a stres, k tomu jsem roztěkaná a zrychlená, dělám milion věcí najednou a v rychlosti, takže je mi naprosto jasný, že přese všechnu lásku s eto stát může lehčeji, než si myslíme, tak neodsuzujte.. Je mi jí líto, tohle je vážně hrozné, když přežijete vlastní dítě a navíc jeho smrt zaviníte sami. :( s.

Ahojky.tak to je fakt mazec....Ale opravdu nechápu jak na malého mohla zapomenout,vždyť to není možný...Možná právě že nemám zkušenosti tak to nechápu,ale opravdu si myslím,že to nejde na své dítko zapomenout nebo ho prostě v těch vedrech nechat zavřené v autě a odejít nakupovat,přijde mi že to udělá snad jen s prominutím kráva...

můžeš zapomenout, cos potřebovala nakoupit, ale svoje vlastní dítě??? No nevím, ...

In reply to by fli

když je to chlap, tak klidně, se mi stalo párkrát, že mužskej zavřel auto a byl tam ještě malej(holku teda nezapomínal). Jinak je to fakt hnus.Blbej argument, zapomněla, jsem, že mám s sebou dítě,

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no, chlapi, ale naštěstí to dopadlo dobře. Známej takto šel s malým v kočáře ven, dal si na zahrádce pivo a šel domů. Hm, až byl skoro doma, tak si vzpomněl, že šel s kočárem, tak šupajdil zpátky a chlapům pak zaplatil pivo za hlídání,

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no, to já taky. Ale teda u nás se to naštěstí nestalo. Ikdyž teda taky je to někdy o nervy. Tuhle byl s malou někde venku a celkem dlouho a za celou dobu jí nedal skoro nic k pití a aní k jídlu. Jsem myslela, že ho fakt trefím.

In reply to by Karluša

Tak princeznu si manža hlídal, a na syna házel bobky? Fíha... No OK, chlap je chlap, ale ženská??? Příšerný... Doufám, že ty mámy alespoň jdou k soudu za zabití dítěte, jinak jako...

In reply to by fli

jsi celkem drsná, protože záleží na charakteru člověka, na okolnostech a na typu povolání, které dělá, myslím, že si to vyžere víc než dost, pokud to vůbec ve zdraví ustojí, myslím, že žádné odsouzení není třeba. Pokud ty jsi supermatka, která si může dovolit ten luxus mít hlavu vyprázděnou pouze na péči o dítě, pak good for you, ale spousta lidí to tak nemá a já za sebe říkám, že se vůbec nedivím, že se tohle může stát! s.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já sice ano, dobře, měla jsem klidnou práci, a ráda bych se tam vrátila, no ale jak píšeš, mohu zapomenout nakoupit, nebo cokoliv, ale dítě??? Manža taky zapomene na co jde, mvčera šel s malou ven a já na něj, ať mi ve večerce koupí máslo, že udělám koláč, a on se vrátil domů, a já na něj, kde má máslo, a on jaký máslo... Ale taky by malou nikdy nenechal. Já při VŠ měla brigádu v dětském koutku v Kerfuru, no a měla jsem odpolední, a teď v 9 jsem měla už jít, a mám tam furt malou holčičku, tak čekáme, a máma nikde. Tak jí volám, a ona - jé, můžete mi tam počkat, já jsem doma, já byla s kamarádkou na kafi a v kině, no a zapomněla jsem na ní... Jsem měla 100 chutí jí říct, že informuji policii, fakt děs. Malá plakala, ještě jsem jí tam šla vyžebrat něco k jídlu, no konec.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

kdybych se té mámě nedovolala, tak nevím, no asi bych volala policii. Ale bylo mi jí fakt líto, ona už ospinkaná, bylo jí - myslím - 5 nebo 6 let. Fakt nechápu, zapomenout svoje vlastní dítě...

In reply to by fli

to víš, Bára je jeho miláček, první dítě. No a malýho jsem měla na starost já, ale než jsem ho stihla vylovit, tak bylo zamčeno, tak jsem se ho ptala, co s ním, jestli ho jako tam mám nechat. Co už je větší, tak se mu to už nestalo. On nějak ty malý miminka moc nevnímal.

tak to je fakt mazec!!! Nedokážu si to vůbec představit a ani docela pochopit jak někdo může zapomenout dítě v autě! :O i když fakt je ten, že člověk na mateřské často zapomíná co chtěl, ale zapomenout vlastní dítě? :w: Šok maminky musel být neskutečný :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka