převrácení

03.03.2008

Ahojík holky. Myslíte, že se ještě v tomto týdnu může mimísek přetočit? Už několik týdnů byl hlavičkou dolů a přesně jsem věděla, kde má hlavičku, zadeček, nožky, protože nožkama kopal pořád jen do jednoho boku a daly se i nahmatat. Včera začal kopat úplně na opačný straně a hýbal se úplně jinak než posledních několik týdnů. A taky mnohem méně :? :( I jak škytá jsem cítila jinde :? Mám z toho divnej pocit :\/:

ahojky.tak me na ultrazvuku rekl,ze mam miminko hlavickou nahoru.a porad citim pohyby na prave strane.jen parkrat jsem je citila na levo.

Mě trápí to samý :-( Mám pocit, že malá si lehla napříč, pravo nožky a vlevo hlavička, protože poslední dny citím i pohyby na levý straně a dřív mě kopala jen vpravo pod žebry... Včera večer mě na tý straně asi ručkama šťourala tak, že z toho byl přítel úpně vedle...

In reply to by cheshire.cat

No hlavně že nějak kope, a že víme, že jsou ti drobci v pořádku. Mě se totiž včera hýbal hodně malinko :( Stejně s tou polohou nic nenaděláš, že? Tak se zeptám příští pondělí doktora a uvidíme. Hlavně aby bylo všechno v pořádku :w: :w: :w:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jenže já ho měla otočenýho ve správný poloze už dlouho. Ale teď mám strach, že se otočil špatně :?

Ahoj, někde jsem četla že se může přetočit i v den produ...ale to by si asi cítila, už to není žádnej drobek. Mně se taky pokaždé hýbe jinak, stačí když se jen jinak natočí...nemusí se obracet. Neboj se

In reply to by foxi

Jenže mě se hýbal alespoň 8 týdnů úplně stejně. Přesně jsem věděla, kde co má. Teď to je naprosto úplně jiný. To poznám :w: Jsem z toho taková v rozpacích, protože ho najednou nemám jakoby pod kontrolou. A doufám, že se nepřetočil hlavičkou nahoru :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka