Mam brouka v hlave

04.07.2010

Ahoj holky, mam brouka v hlave a obracim se na vas s prosbou o radu! Pred cca 8 tydny jsem byla na revizi, po zamlklem tehu :r: Doktor mi rekl cekat 3 mesice. No ale citim se v poho, tak jsme si s manzou reklli, ze uz to zkusime po 2 mesicich. Jenomze ted mam dilema - mam uz 17 mesicni princeznu, se kterou jsem byla minule utery na ockovani Priorixem (spalnicky, zardenky, atd.) a u tohohle ockovani by naockovane dite nemelo prijit do styku s tehotnou po 14 dni, s tim, ze reakce se predpoklada tak 6. az 10. den. No a me se po revizi bohuzel znatelne zkratil cyklus (mozna se to casem upravi), z puvodnich tak 29 - 34 dnu najednou 23 dny. Takze podle vypoctu bych mela mit ovulku zrovna ted - do 6.7.
No a ja ted nevim, jestli se mam bat toho, ze kdyz bych nakrasne hodne nahodout otehotnela hned, jestli je to riziko pro tehotenstvi. Vim, ze stejne trva tak 5 dni, nez po otehotneni zarodek vubec doputuje, kam ma, ale stejne. Co byste delali vy? Jsem az moc velka plasilka? Asi jo, ale proste bych chtelat udelat vsechno proto, aby to tentokrat vyslo, na druhou stranu bychom se chteli snazit co nejdriv, krome jinyho i kvuli tomu, ze jsem si dala materskou na 2 roky, takze vlastne ted uz vim, ze minimalne ctvrt roku budu bez prasuli.
Moc diky za odpovedi!!! :a:

Ja bych to hlavne tak nerešila !!! Jsi na to vše moc fixovana a pak to nepujde tak jak si to ty planuješ. Vim o čem mluvim :a:

Já bych se toho nebála. Jak píšeš, než se vajíčko uhnízní....... takže v pohodě a neboj se ničeho.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky