Dnešní noc byla hrozná.

05.07.2010

Tak dnes máme 39+1 :one: . Včera jsme byly u švagrů na grill párty s koupáním pro děti. Záviděla jsem dětem tu vodu. Ale jelikož se začínám otvírat radši jsem tam nelezla. Jinak švagr griloval. Dostaly jsme jídlo :a\|: hned ve dveřích. Ale já ho slušně odmítla, protože vím co mi teď dělá jakékoli sousto :€[€: . Stím, že si to sním později. Tak jsem to snědla po 18.hod. Bylo to dobré :hu: , ale neměla jsem to jíst vůbec. Večer jsem nebyla schopná se otočit v postely jak mi bylo zle :00: . Pořád mě to tlačilo. Ani nevím kolik hodin bylo když jsem usla, ale bylo pozdě. Nemohla jsem pořád zabrat polohu ve které by mě nenatahovalo :€[€: . Tak snad už to nebude dlouho trvat a budu ležet už normálně. :|-|: Tak jo prdelky, co se ještě držíte pohromadě držím palečky :one: . pa :a:

Vidím, že závěr je u všech stejný :? Taky už jsem ráda, že jsem, všechno bolí, špatně se spí - no už aby to bylo. Tak držím pěsti, ať to co nejdřív přijde, já už se taky nemůžu dočkat, až se zase konečně vyspím na břiše ;) :a:

Marci,tak já to mám zatim celkem v pohodě...akorát v noci bylo tak hrozné vedro :€[€: ,čekala jsem na slibovanou bouřku a byla furt vzhůru a nic...přišlo to až ráno v 9 hodin a teď už je tu zase smažák...
Ještě chvilenku vydrž a už budeš mít brzy :°O°: u sebe...mě čekají ještě alespoň 4 týdny... ;)

:a: Ahojky Marcelko,mě zase strašně pálí žáha a včera večer to byla síla,tak jsem taky nemohla usnout,když už jsem zabrala,tak přišla bouřka,takže mě to vzbudilo,tak zase dvě hodiny,než jsem zabrala a když už,tak nevim už jak se otočit,bolí mě tak pánev,jak se to roztahuje,takže jsem se ráno vzbudila zbitá jako pes. :€[€: jsem 38tt a už bych docela šla rodit :€O: tak se držte a pohlaď pupík :a:

In reply to by zdeňule

No já si na letišti, jelikož já spím u stěny připadám jak v tunelu :ooo: . A když vylézám tak nohama napřed a držím se stěny :€[€: . Je to maras. Musím počkat až to příjde, ale doufám, že Hamilton se jí zítra povede :one: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky