Přehřátí nebo začínající nemoc ?

05.07.2010

Ahojky, ráda bych se Vás zeptala co si o tom myslíte. Malá má 9 měsíců, v týdnu jsme se chodili koupat (2x ) a v pohodě. V sobotu jsme jeli autem cca 2 hodiny pak jsme se koupali malá byla celou dobu pod slunečníkem a měla mokrý klobouček, v autě se větralo a ještě jsem malou vytahla na provětrání. V noci měla skoro 40 teplotu dostala panadol a ještě jsem ji svlažila ve vlažné vodě, včera celý den měla 38 vždy po těch cca 4 - 6 hodinách. Nyní má zatím 37,5 . Mám si zavolat na pohotovost a zeptat se nebo ještě počkat co s tím ? Nevím jestli je to přehřátí nebo nějaká začínající nemoc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak jsme tam byli, říkali, že to může být začínající infekce močových cest :( . Zítra tam máme jít znovu.

Ahoj Ivi tak my meli minuly tyden uplne to same...vsechno bylo v pohode a odpoledne mala spinkala a jak se vzbudila mela teplotu 38-39 C, v noci uz ctyricitky a tak jsme hned v utery sli k doktorovi a vysetroval moc a krev. Moc byla v poradku, ale mela spatnou krev. Chytila nejakou virozu. Taky jsme se predtim byli koupat a bylo strasne horko, tak jsem taky nevedela...Kazdopadne jsme dostali antibiotika a ve stredu musime na kontrolu. Ja byt tebou tak tam brknu, za zeptani nic nedas...nas dokturek rikal, ze ted je zase tech viroz a letnich chripek az az...Ivi tak drzime palecky, aby teplotky ustoupily a brzke uzdraveni... :a:

Težko říct Ivi, ono to může být cokoliv... Ale myslím si že za zavolání nic nedáš! Když tak ti řeknou at se přijedete ukázat nebo ti poradí co dělat... At jste zase brzo fit

ted už na pohotovost volat nemusíš, když jsi nevolala, když měla ty čtyřicítky, ustuoupilo to, a to je hlavní. Ted už je i jedno, co to bylo. mohla to být jednodenní viroza.
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka