praskly koutky na rtech-prosim poradte

03.07.2010

Holky, potrebovala bych radu, malymu popraskali koutky na pusince, ma to cerveny, co s tim? Nemate nekdo zkusenost, cim to muze byt, mam mu to necim mazat? Nase dr tam bude az ve stredu kvuli svatkum, nemuzu ji ani brnknout, ani nevim, jestli ho to boli, je tam prasklinka tak asi jo,ale chova se uplne normalne, nebreci ani u jidla tak nevim.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Zkušennost u miminka s tímto nemám, ale já jsem od těhu téměř do teď na oba prasklý koutky trpěla, nic mi nezabralo, od vitamínů přes Canesten až po kdoví co, ani doktorka už nevěděla co vyzkoušet, fakt mi nic nezabíralo, až BALzÁM NA RTY S TEATREE od DR: MÜLERRA, přitom samotnej olejíček mi taky nepomohl, za dva dny byl pokoj, po skoro dvou letech, ufff, preventivně ho používám pořád.

Ahojky,mám čerstvou zkušenost.Já teda hodně trpím na koutky,ale taky jsem nevěděla,zda se můžu k malýmu chovat tak jako si je léčím já...shodou okolností jsme bylina očkování u dr.když je měl zase prasklé...No nic mi nenapsala,ale poradila mi vlastně to,co jsem si myslela.Dávat b vitamín,zobu ho sama,takže buď ho doplňovat v tabletkách nebo zkusit,zda by malý nebaštil droždí...no tak u nás ani náhodou,je hold po mně ve všem,samotný droždí já nepozřu a on taky ne :s: A hodně koutky mazat a mazat,já mažu neškodnou kosmetickou vazelínou,koupíš v lékárně....a od tý doby je to dobrý,zatím jsme bez koutku ;)

AHojky!No může to mít z tepla.Mě teď taky z toho tepla prasknul koutek.Pomáhá mi na to Kosmín regenerační mast na rty(je z kafrem a heřmánkem),ale nevím jestli ji můžou i děti.Zkus se zeptat v lekárně.Já jsem si ho teď tím namazala a už mě aspoň nebolí.Takže u mě zabírá super.Čauky

Já na to dostala v lékárně Fungicidin a zabral hned, je prý volně prodejný.Pálí to při otvírání rtů :r:

Ahoj, my jsme na to trpěly taky, ja jsem je měla asi 3 měsíce a vůbec nic nepomáhalo až Framykoin. Malé napsal dětský doktor Ophthalmo-Framykoin a pomohlo to taky hned.

Ahoj přeči kvůli blbýmu koutku nepoletíš k doktorce. Prostě v lékarně řekni že chces neco pro dítě na rty na bolevej koutek a je. Nekdy je bolavej koutek neprijemny nekdy ne. Já když mám bolavé koutky tak mám brutální chut na brambůrky :-D

ja casto trpim na praskle koutky, je to bolestive, kord kdyz je to rozsklebeny, me na to pomaha tycinka na rty, dost casto mazat at je to mastne, prece jenom se to vysusuje a pak to praska jeste vic. Jinak bud to vznika ze stresu, nebo z nachlazeni, z teplot a nebo taky z horka a nebo ze chybi nejaky vitamin. Tak at se to co nejdrive drobkovi zahoji a hlavne at ho to neboli.

In reply to by stefik

ja to prave nikdy nemela, tak nevim jaky to je, chudak malej, kdyz rikas, ze je to bolestivy :( On ted hodne slinta, takze ma vecne poslintanou pusu a hlavne jak bere vsechno do pusy tak se bojim, aby se mu tam nedostala nejaka infekce.Stres doufam nema, nemocnej taky nebyl, ze by mu chybel nejakej vitamin? Jeste ho kojim a davam prikrmy, zeleninku, ovoce, maso, fakt netusim, cim to muze byt. Diky za radu, snad se to zahoji.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka