SLUNECNIK NA KOCAREK - ZOPA FUSHION 2009

04.07.2010

maminky, co mate slunecnik na kocarku( zopa fushion 2009) muzu se zeptat ktery druh tam prene pasuje,jak se jmenuje a kde jste ho koupily? Chci ho prave koupit mali na kocarek, ale nevim kterej presne, kamaradka mi teda rikala, ze jsou slunecniky jen jeden druh ktery paduje na vsechny druhy kocarku, ale to me prijde jako nesmysl............ Diky moc za odpovedi :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, diky za odkazek ale me se prave ta clona moc nelibi no.... jestli mas stejnej kocarek jko ja, musis vedet jaka je tam uz takhle velika a kobulovita strech, pres kterou neni vubec videt na mimco, a ja kdyz na malou nevidim sem nevrla, prave proto chci ten slunecnik ;) ale diky moc ;) :a:

netuším, a je pravda, že na kočáru slunečník nemám... a to mám taky zopu... občas nad ním přemýšlím, ale pak si říkám, že to zase není na tak dlouho, a to sluníčko nám zase tak extra nevadí

In reply to by pavluska1984

Pavli, tak to nas...e co??? jejda, no taky proto se radsi ptam protoze nez koupit slunecnik a co snim potom kdyz nepasuje?? Ja si taky myslim ze jich je vic a neni jen jeden na vsechny kocarky... :? ale kterej na tu nasi ZOPU vid?? :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka