Kolikrát denně vám spí roční děti?

04.07.2010

Naše malá spí tak dvě hodiny od devíti a pak si třeba kolem čtvrté dá dvacet ale poslední dobou zlobí v noci.Přijde mi že má slabý spánek pač stačí když přijdu do ložnice a malou to vzbudí a pláče.Nevím jestli to mám přičítat tomu že jí rostou hned čtyři zuby najednou a nebo jestli jí mám dávat spát už jen po obědě že je přespalá?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj nám je teda teprve 11 měsíců, ale spíme jako vy. Když se ráno vzbudí, je vzhůru tak max. 2 hodiny, pak zase usne (asi kolem devátý) a pak usíná ještě po obědě, (kolem druhý), doufám, že po tom obědě mu to vydrží co nejdýl. Jinak mámk kámošku, ta má ročního kluka a ten spí tak, že se vzbudí kolem pátý ráno, pak jde spát kolem 7:00 spí do 10:00, pak jde spát kolem 12:00 a spí do 14:00 a v 17:00 jde spát...vzbudí se až v 5:00 - tak se jí ptám, jestli to říkala doktorce, a ona že ne, no a jinak zhubnul za měsíc o 400g, což mi teda přijde dost - ona to přisuzuje tomu, že se snaží chodit a hodně leze......

malej má 14měs a chodí mě od 10měs jen po obědě tet v těch vedrech usne většinou kolem té 10hod a spí do oběda pak už jde spat až o pul sedmé a spí celou noc od roka :one: ,když ho bolí zoubky tak se budí s řevem vnoci často :? zrovna min týden jsme si užili lezli mu za týden 4stoličky a byl to mazec :^O^: držím palce at se vám to brzy vrátí do normálu ;)

Ahoj,me mala spavala 1 denne uz od 8 mesicum,pac kdyz sem ju davala 2krat tak v noci spala tak do 1 a pak do 3 otravovala ze je vyspana :00:

jednou denně, tak dvě hodinky. Po obědě chodí spát, ve stejnou hodinu, každý den. Ale museli jsme jí to naučit. Tak v 10 měsících jsmejí tak dávali spát. Jinak spala tak třikrát denně. Nejdřív byla protivná, rozkňápaná jak chtěla spát a tak... ale během měsíce se to srovnalo a chodí jednou denně a je to vpohodě. Máme prostě svůj režim.Večer taky, každý den v osm je v posteli. a spí do půl sedmé

Ahojky mně malej začal spát jednou denně už v 10měs.A zůstalo nu to doteďka,ale je fakt,že spí p obědě a alespoň delší dobu v kuse,když spal 2x denně tak to bylo po půl hodině a to jsem nic nestihla nic :00: Ale určitě hodně udělají ty zoubky,nám teď roste stolička a to je zase něco :( a to vedro k tomu taky nepřidá.Zkus jí dávat taky jen jednou a uvidíš,zda to bude mít úspěch ;)

Některým dětem už kolem roku stačí spánek jednou denně, ono nejhorší je takové to překlenovací období - dvakrát denně je pro dítko moc a jednou málo:-) No a jestli k tomu rostou zuby (+ tohle vedro), tak je jasný, že spí špatně. Ať se vám to brzo zlepší.

tak to ta moje potvůrka spí ta 1-2x denně, a to max. na půl hoďky, fakt výjimečně na dýl...

spal kolem roku už jen jednou denně a to po obědě 2-3 hodiny a tak mu to zůstalo až do teď - v září má dva roky.

Ahojky, hoďku dopoledne a hoďku odpoledne. Spát chodí v 8 večer a vstává ráno kolem 7.

tak nam je 16 mesicu, meli jsme ukazkovy rezim. ted se nam to nejak vymika. dnes vstaval uz v 5 a to uz tyden odpoledne nespi vubec. na dnesek spak jen 9,5 hod. rostou nam sice stolicky, ale ja to prikladam tomu teplu. my od 10 mesucu spali uz jen jednou.. ale pres den jsme toho niky moc nenaspaly. ve 3 mesicich za cely den hodku. noci spaval vzdy krasne od 5 mesicu celou noc. tak opravdu nevim , co se deje a doufam, ze to je to teplo.

tak malej má 14 měsíců, ráno vstane, tak ty 3 hodiny je vzhůru, pak zas tak 3 hodinky spí a odpoledne ještě tak hodinku a spí celou noc.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka