quinny speedi

27.06.2010

Ahoj holky,prosím vás má někdo zkušenosti s tímhle kočárkem?Jak jste spokojeni?Uvažuju nad sport´áčktm.... :+^*:

Ahoj, Quinny Speedi je fajn tříkolka, která se lehce ovládá, je vhodná i na brusle a s korbičkou si myslím je ideální, ale sportovní sedačka nic moc :n:
Nechápu, proč už v nových kolekcích neudělají nějaké zlepšení... První je sezení, kočárek je fakt prostorný, ale je to taková tvrdá placka a Julince v něm asi moc pohodlno nebylo. Je fakt, že se dá už dokoupit podložka, která to sezení jakoby zútulní a změkčí, ale i tak se mi tam Julinka prostě kácela do stran a sjížděla...nedá se to srovnat třeba se sezením v Jane Slalom. Další mínus je polohování zádíček, v podstatě nejde ani pořádně do klasického sedu ani do lehu.
No a stříška je úplně na nic, je taková velká, ale v důsledku dítě vůbec nekryje např. před sluníčkem a na léto je nutné dokoupit buď clonu nebo slunečník, aby se ti mimi neupeklo. Nákupní košík je fakt pidi, takže pokud potřebuješ prostor, není to zrovna ideální.
Jinak když pominu to sezení a stříšku, tak je to fajn kočárek, myslím, že ceně odpovídá a obzvlášť pro větší mimi je dobrý.
Pokud budeš kupovat starší jetý kočárek, dej si pozor, aby nebyla vykloktaná rukojeť, na což Speedi trpí, protože pak téměř vůbec nefunguje odpružení.
:a: :a:

Klára a Julinka

AHOJ, my ho mame od narozeni, takze vyuzivan na 100% uz 14mes. a muzu rict, ze jsem s nim mooc spokojena!!krasne lehoucce jezdi, snadno se ovlada, rychle a bez problemu sklada...jen mi na sportaku vadi polohovani zad.operky - nejde uplne do sedu(coz mi vadilo prevazne v zime, kdy se mala pres fusak jeste nedokazala uplne posadit sama bez te zad.operky a tudiz musela byt oprena o ni a ta nebyla plne v sedu, ale spis byla tak v pololehu :-( a to ji stvalo), jinak ted v lete si uz v nem hezky sedi a je ji jedno, jestli je zad.operka vytazena, nebo v lehu :-) .. a ma naprd boudu - jako vetsi kocaru - kdyz mala sedi, tak ma hlavu az vpredu pred ni, tudiz ji vubec nestini, to same, co se tyce vetru...ale jinak je super :-) jine vyhrady nemam :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka