zase kajdění - od minulé sob.nic...je to ještě normál?

02.07.2010

Ahoj holky, tak já vám nevím, ale malej mě naposledy kakal minulou sobotu a od té doby nic, dnes už je to 6.den a všude jsem se dozvěděla, že těch 5 dnů bez je ještě normál... nemáte někdo zkušenosti?
ještě chci počkat dnes a když nic, tak zítra dát glycerinový čípek.
Díky za odpovědi.

Péta mi ted taky kadil po 3-5 dnech, myslím, že je to tím, že má 3. měsíc, kdy víc rostou, tak to vše spotřebuje. Já ted vypozorovala, že jak ted v teplech víc kojím, tak i víc kadí, takže prdím na dodržování 2 hodin a budu kojit i dřív, když bude plakat hladyy...
ten čípek bych nedávala, prý kojené děti nemusí kadit i týden, potvrdila mi to i doktorka v pondělí na prohlídce...

nám doktorka taky říkala, že je to v pohodě, pokud plně kojíš, říkali nám, že zažili miminko, co nekadilo 16 dní :s: čípek bych mu nedávala, pokud papá, čurá, prdí a nemá tvrdé bříško a je spokojený. Náš malý taky teď kadí jednou za čtyři až pět dní.

Ahoj,to je v pořádku.Neli zatím nepřesáhla nekajdit 4dny - teď mi zas naposledy kajdila ve středu a vždy pořádná nálož.Prostě využije vše z mlíčka a v těch vedrech se ani nedivím,že tělo neplýtvá.Čípek bych mu nedávala.

ahoj mě malá dnes jí sou 3 měsíce nekadila 14dnů...a pak kadila jednou za tyden a ted už to je obden..takže se ničeho neboj je to vše v pořádku

ahojky,mě malá kakala pravidelně po 7dnech....až teď ji rostou už ve 3.5měs.zoubky,tak kaká obden....ale jinak jen 1x za týden a mudr.mi řekl,že to nevadí,že prostě vše spotřebuje...

In reply to by Káťa25

ahojky, tak my asi také vše spotřebujeme, i když má takový příjem a výdej jednou za týden, tak mi to přišlo divné, ale miminka to tak asi mají. já jsem se právě bála, zda je to ok, když mi kdesi holky psaly, že 5 dnů je hraničních...díky. :k:

Ahojky Maci no cetla jsem ze tyden i dele je normalni,ale ja bych mu teda po tydnu dala cipek nebo na lzicku stavu z svest kompotu nebo myslim hipp vyrabi primo svestkovou detskou stavicku je sice od 4mesice ale ja davam i caj co je od pul roka jde o tojen to probnout a holt kdyby se osypal tak to vynechame a pockame si...jinak davas lactobacilky?Ty krasne upravuji strevni mikrofloru my je berem kazdy den a parada uz ani kapky na prdy nepotrebujeme :one:

In reply to by Nikkys

Ahojky, my jsme dávali probiotické kapičky bio gaia na bolení bříška...to je to samé jako laktobacilíky? -to tím myslíš? ... já jsem mu ty kapičky přestala dávat už před týdnem, bříško už je o strašně moc lepší i ty prdy, vyprdí se pěkně sám, tak snad ty 3měs koliky jsou už za náma (to nejhorší) ťukťuk. jinak dík za radu Niky :k:

Ahojky.co jsem se vždy dočetla a co říkávali mě,hlavně záleží na tom zda je plně kojený nebo na UM.plně kojené děti prý nemusí kakat hodně dlouhou dobu.někde jsem četla že i 14dní,že když nekakjí tak plně spotřebují všechno mateřský mlíčko,nevím co je na tom pravda.malý když byl jen kojený,tak taky několik dní nekakal,když se mi zdálo že ho už bolí bříško,vždy zabral teploměr do zadečku,i když se to asi nemá.ale vždy nám to pomohlo a vykakal se.když byl na UM tak měl kakal už denně nebo obden.někde jsem i vyčetla,že se má dát ráno na lačno polknout trochu převařený vlažný vody.myslím si,že pokud je plně kojený,tak je to ještě normální,hlavně jestli ho netrápí bříško.nevím jestli jsem ti pomohla,ostatní taky určo napíšou své zkušenosti a budeš klidnější.papa a přejeme brzké vykakání :a:

In reply to by Zdenek.sup

ahojky, my jsme stále plně kojeni, jí teda docela dost i docela často, tak co 2 max 3 hodky přes den, tak jsem se bála, když má tak velký příjem, že je divný, že není výdej...ale vidím, že to není nic neobvyklého a snad se to uklidní brzo. díky moc :k:

Ahojenky :) pokud je plně kojený což učitě je, tak je normální ten týden..mě dr. říkala že měla případ miminka co nekakalo i 21 dní. S malým jsem měla období, že mi strašně málo kakal - každý sedmý den a tak to bylo celý měsíc. Takže vím jak se bojíš zda je vše v pořádku. Přesně tak pokud nemá bolení a nemá tvrdé bříško, papá normálně tak se neboj ono to přijde a pak to bude taková nálož, že nebude stačit ani plenka :D čípek bych mu hned nedávála - zkus prve zavolat dr. co ti řekne. Ale pokud se malej směje a je v pohodě, tak je to dobré. Já jsem začala malému dávat probiotika a tím se kakání krásně upravilo :) Třeba malému pomáhalo před kojením jak jsem ho měla rozbaleného tak jsem byla nad ním a on kopal nožičkama do mojeho hrudníku anebo do něho nožičkama tlačil a kolikrát se mi tak vykakal. Neměj strach. Počkej ještě ze dva dny. Třeba je tak šikovný že všechno mlíčko zpracuje :) Pak dej vědět kdy ti dal dáreček do plenky :) měj se krásně

In reply to by hawaika

ahojky, mě kakal nejdřív každý den, pak obden, pak co 3.den, a ted to bylo co 5 dní, a včera nic, tak jsem myslela, že už je to dlouho, ale jak mi tady píšete, tak to není nic neobvyklého, tak jsem klidnější. Probiotika jsme před týdnem už vysadili, brali jsme je 2 měs na bříško a teď už je to o moc lepší a i přes ně mi kakal tak jak píši, tak nevím ...
díky za uklidnění :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky