Pohyby mimíska:)

02.07.2010

Spolutěhulky, taky vám ten drobeček v bříšku tak hrozně skáče?? Já tu sedím u pc a ten se mnou úplně hází :-) . A ráno, když se vzbudím, tak mám na bříšku vlnobití, ale když dá miláček ruku na bříško, tak samozřejmě malej nic.. Pohlaďte bříška :-). papa

ahojky alushko..tak to jsme na tom stejně..malá se pořád kroutí,kope a boxuje :C]]: ráno když tatka odjíždí do práce tak je to doslova maraton kopanců a všeho možnýho dohromady...ale jen co přijede domů tak zase nic :C]]: :C]]: :qu: takže když chce pohladit bříško tak má smůlu a nic necítí... :C]]: :C]]:

u nás doma je to taky stejné, tatínek vidí jak se malý hýbe jedině pokud nedá ruku na bříško. Jinak před ním taky dělá mrtvého brouka. Kolegyně v práci si chtěli sáhnout na bříško jak se v něm malý hýbe a taky nechtěl spolupracovat. Jsem ráda, že cítím pohyby, ale už mi přijdou takové agresivnější, ne že by to bolelo, ale je cítit jak malý sílí.

In reply to by smazi

Ahoj, tak já měla včera prvně bolestivé pohyby, až jsem myslela, že se po..... Odpoledne jsem žehlila, malá se krásně vlnila a pak najednou takový tlak do pravého bohu, že mi skoro vytryskly slzy :(. Doufám, že bude brzdit, protože si nedovedu představit, že mi takhle nakopne až bude mít 2x takovou váhu co teď

Se musím smát, že jak má miláček ruku na bříško, tak nic. Mě to totiž ten prcek dělá taky. Pak vypadám jak trubka, co si vymýšlí! Ale jinak bříško taky skáče jak o život.... Hlavně když jen tak polehávám nebo posedávám - no jo, nehoupeme s něma jak jsou zvyklí..... Jak já se na něj těším!!!!!!!!!!! JEště 3 měsíce a jsou tu s náma!!!!!!

Lobkova (neověřeno)

Ahoj :a: já teď poslední dva dny cítila mrňouska málo tak jsem byla nervozni ale rano se ozval docela slušně tak je to v pořádku :qu: ale je taky línější, nemůžu říct že by mě to kdy bolelo... je to spíše moc příjemné :dance: napadali mě už i věci jestli si neomotal pupeční šňůru a nedusí se jak je v klidu :( jsem praštěná :\x:

Alushko přesně jak popisuješ :s: Taky mi tam malej dělá vlnobití a když mi položí manžel ruku na bříško a začne na něj mluvit tak je okamžitě klid, asi si prcek už pěstuje k tátovi respekt :C]]: Ale na druhou stranu má manžel tendenci mi na bříško klepat a to se malej může zbláznit :s: Ale hlavně, že ty miminka cítíme, je to úleva vědět, že se mají čile k světu :€s€: Měj se krásně :a:

Taky mám takového živého vetřelce, ale má jen určité období, kdy se do toho pořádně opře. Včera jsem byla na cukrovce a mohla se z toho sladkého čaje zbláznit:) a co se týká taťky,...u nás funguje jako uspávač. Když se do toho pustí malá večer stačí, aby mi dal ruku na bříško a je klid:):)

In reply to by Háček

:) taky říkám,že je to vetřelec,občas mi tam dělá takové kotrmelce,že mám pocit,že se mi u pupíku kůže roztrhne,jakej je to tlak a u nás taťka funguje úplně opačně-jako elektrika,jakmile se mi doktne bříška a promluví,malá začne šílet a já pak nestačím kulit oči co mi to tam dělá :) takže jakmile se mi chce tatka v posteli přiblížit k bříšku a já jsem unavená,vždycky mu řeknu ať ho to ani nenapadne :)

Ahoj, my to máme stejné. Kačka kope jako blázen, včera jsem žehlila, tak mě 2x tak kopla, že jsem myslela, že budu brečet, jak to bolelo. Ale když si tatínek sáhne, tak okamžitě přestane :). Už teď s ním laškuje :). Ale když má ruku na bříšku déle, tak zase začne. Buď ráda, že drobečka cítíš, já měla 2 dny, kdy se malá hýbala malinko a já byla na nervy, jestli je v pořádku. Teď jsem šťastná, že tam pěkně skáče.
Opatrujte se a pohlaď bříško :a:

Taky se mimíá bojí tatínka? U nás je to úplně stejné :-) Akorád moje madam je teda líná, takže sebou naštěstí moc nemrská :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka