Hezký den

03.03.2008

Tak jsme dneska 32+0, to to letí, břicho roste a mimi se pokouší dělat akrobacii, ve čtvrtek máme velký UZ a snad tam bude mít výsledky vyšetření co mi dělaliony se vždycky nějak záhadně ztratí ... :s: Jsem tady o víkendu nebyla,copak se tu dělo? A taky jste měly takový vichr? Doufám, že jste všechny v pořádku. Nám to tady sice vyvracelo stromy, ale spadly docela dobře, že se nic moc nestalo. Nám na balkóně vítr udělal velký bugr, bude to muset manžílek dneska uklidit. Ale vypadá to, že dneska už bude pěkně. Koneščně taky musím vyžehlit, už to odkládám od minulého týdne, jsem to ale ostuda... A copak budete dělat vy?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak mě peřinky a oblečky taky čekají, ale teprve vyprat, nějak se nemůžu odhodlat, já hrozně ráda všechno nechávám na poslední chvíli, takže se už vidím, jak s porodníma bolestma tady po bytě běhám v jedné ponožce a shnáním věci do tašky sebou :s: Ale ne, tak tragické to nebude, dala jsem si za úkol, že do konce března si to všechno pořádně připravím. Já mám právě termíny dva ale dosti daleko od sebe, tak jsem zvědavá, jak to nakonec bude. Ten týden máš vlastně když jsi třeba 30+0 tak už jsi začala 31tt. Já to douho nevěděla, až holky tady mi v tom pak udělaly pořádek ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no 30+0 jsi pak jako úplně přesně na den, ale týden jsi už 31, protože jak otěhotníš, tak ten první týden nejsi nultý ale již první i když jsi na dny třeba 0+2. No to jo, oni jsou hrozně chytří ale pak člověk neví, jak se připravit. To budeme rosit tak nějak podobně...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka