maminky prosím o radu

30.06.2010

Ahojky,
Danielka je zas po půl roce nemocná a já už zas nic nevím. má vodnatou rýmu, teče jí to jak vnitřkem rovnou do krku tak i venkem z nosu rovnou do pusy. utírám jak se dá, vyluxujem nic. a už druhý den má horčku 37,8 po odečtu i přes paralen čípky.
nevím co stím asi i proto, že je to asi až výjimešně zdravé dítě. můžu koupat při horčkách? mám s ní jít k doktorce? nic nestříkám ani nekapu když je vodnatá.
z těch hlenů pokašlává a kolikrát i ublinkne, včera večer to bylo dokonce obloukem a pak nechtěla 6h ani prso ani pitko.
dneska ale jí i přes nemoc pěkně, pije taky dost. stolice tuhá.

předem díky za jakékoliv, rady a snad i uklidnění :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak koupem v 37°a zítra k doktorce zajdem, má opravdu lesklé oči, až skoro slzí, takže jí opravdu není dobře. ale stejně bude lízt, vymejšlet co by kde rozházela....už dneska třikrát spala a kupodivu i s tatkou trochu lenošili a polehávali, to moc dlouho ale nevydržela, před chvílí i spadla ze sedu až se praštila, jako když byla miminko, jak je slabá....(pro info: danielka bude mtí příští týden 15měsíců)

nevim jak je stara tvoje holcicka,ale horecku nema,ma jen zvysenou teplotku a to muze byt prehrata od slunicka nebo reakce na nejaky ten bacil.Pokud ma takhle zvysenou teplotku tak ji koupat muzes a je to i lepsi pomuzes ji tu teplotu dat dolu..ale voda nesmi byt moc tepla..to spis at je vlaznejsi,tak aby to bylo prijemne.:-)a do nosiku ji muzes dat kapky nasivin..ono to uvolni dychaci cesty..a na ten kaslik nedavej medik..muzes byt v klidku:-)ale nechod s ni ted na prime slunicko a pokud mozno ani pres odpoledne ven..tak se mejte hezky a at se rychle date do kupy:-)

Dejmi, já nevím, ale když je zahleněná a i si z toho ublinkává, tak by to asi chtělo nějaký sirupek na odhlenění. Já bych asi zašla k doktorovi, kor když u toho má horečky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky