Červíci 09 - je tu někdo, komu spí červík 09 jen jednou denně?

29.06.2010

A prosila bych uvést jak dlouho přes den spí...nám bude za 16 dní rok a ještě spíme dopo (to víc) a pak odpo (30min), spát chodíme tak nejpozději v 19.45 a vstáváme jak kdy (6-7.30)

Kliknutím vložíte smajlíky:

chodí spinkat kolem 18.30 po koupání a mlíčku, spinká tak do 05.00, dostane míčko a pokračuje do cca. 06.30 - 07.00 (někdy i déle). Pak jde spinkat kolem 9. hodiny a spinká do cca. 11.00 - 11.30. A poslední spinkání je kolem 15. hodiny, to už jen tak na 45 min. :|P:

Ahoj my stavame kolem 7-8 a pak usne něco kolem 12(spí cca hodinku)A pak jde spát nejpozději o pul 8

tak mi spinkame jeste docela hodna vstava v 7h pak jde spat v 9h a spi 2h pak chodi kolem 13h a spi 2h a pak spinka od 17H v kocarku tak hodku a nejdele usiname v 8H vecer pa pa

Tak u nás se to dost mění...Poslední dobou ale chodí spát někdy dopoledne na 1/2 hod. a odpoledne 1/2 hod. - hod. Závidím Vám ty spáče. Malá toho nikdy přes den moc nenaspala. Nedávno mi spala jen 1/2 hod. denně. V noci to jde. Usne kolem 20 hod., ale stejně se v noci budí kolem 2. a 4. ráno, přestože ji kojím už jen v ty 4 hod. Vstává tak v půl sedmé. Dnes ale spala do čtvrt na devět, protože při těch dvou probuzeních nemohla zabrat a přetahovali jsme se, jestli bude nebo nebude ještě spát :s: Těším se, až se konečně jednou vyspím :€s€:

to víš že jo - Lindulka, narození 1.6.2009 (i když s TP 19.5.), a spí jednou denně, často jenm na půl hoďky. no na zabití :s:

Ahoj, malé byl rok 10.6. a minim. měsíc mi spí jen jednou denně po obědě a to cca od 12-14h (někdy si to protáhne a spí okolo 2,5h). Večer jde spát okolo 21h a spí do cca 8.30h. Když večer bývá víc unavená, jde spát dřív (okolo 19.30- 20h), ale zase dřív vstává (okolo 7-7.30h).

Ahojky tak my budeme mít rok 14.7. a už několikrát se mi stalo že malej spal jen jednou denně a to přes poledne zhruba 3,5hodiny, ale teď to má zase tak že ráno vstane kolem 6 :00: pak usne kolem 9:00 tak na ty 2 hodiny a pak ještě kolem 14:00 tak na hodinu. Večer už kolem 19:15 spí. ;)

Ahoj, mojí holčičce je 13 měsíců a už několik měsíců usíná pravidelně kolem 19. hodiny a ráno vstává v 5:30.
Asi tak od 10. měsíce usínala pravidelně okolo 11. hodiny(po obědě) a spala průměrně 2,5 hodiny. Poslední dobou si ale zdřímne dopoledne, takže obědváme až po vyspání. To mě trochu mrzí, že se jí to takhle přetočilo. Odpoledne už nespíme.

9.7. a spí pořád 2x přes den. Kolem 9.30-10.h a spí tak do 11.30, někdy do 12.30h . Pak odpol. spí tak od 15.-15.30h asi hodinku. Večer usíná tak ve 20.30 -21.h a ráno vstává někdy už v 5.15, někdy v 6.h a výjimečně v 6.30h.
Zatím to necháme jak si malá řekne, nebudu dopolení spaní rušit když to vyžaduje. :'zz):

Ahojky,nám bude rok na konci července rok a dopo i odpo spí kolem hodiny.Zatím mu to tak vyhovuje,tak to měnit nebudu,až nebude chtít spát dopoledne,tak prostě nebude.Jinak chodí spát kolem osmé a vstává taky v osm,za noc je tak cca 3x vzhůru.

ahoj, za 10dní nám bude 13měsíců. Malá stále spí 2x denně. Dopoledne usíná cca v 9:30 a probouzí se v 11:30-12:00. Odpo chodí spát mezi 15-16hodinou a spí cca hodinku a půl. Vnoci chodí spát mezi 20-21hodinou. Ráno se budí 6:30 až 7:|00 hodin....od narození do 11měsíců se budila mezi 5-5:30 ráno :00:

Ahojky,
u nas je to takhle vstavame kolem 6-6:30hod. pak usina dopol.kolem 9hod.tak na 30-45min. nekdy se podari i pres hodinu,ale to neni casto a pak chodi spinkat po obede tak kolem 12:30 a to spi 1,5hod.a vecer usina 19-20hod. :a:

Ahojky,
nám byl teď v neděli rok a chodíme spát 2x denně. Dopoledne cca od 9 - 10 hod. a odpoledne od 14,30-15,30 hod. Chodí spát kolem osmé a vstává v 6,30-7,00 hod.

Tak jak tady ctu,my to mame uplne jinak.Rano vstava kolem pul pate,a chodi spat po desate vecer.Jenze pres den uz nespava hodne dlouho,usne jedine kdyz jedeme nekam autem nakupovat,ale jinak uz ne.

In reply to by sachmeta

ty brdo!!to je dobrej že vydrzí nespat vubec kdyz je tak malej...a není protivnej?Obdivuju te ze to zvladas...ja jsem rada i za tu 1,5 hodky co spí že si opočnu nebo uvařím atd.Takže si to neumim predstavit že vubec nespí :00:

In reply to by petanda

Popravde uz to zvladat prestavam,ale ani ne tak ten den,jako ty noci.Dnes sornil od dvou hodin do peti,a ne ne spat.myslela jsem,ze kdyz k nemu budu trpelive chodit a porad ho pokladat zpatky ze stoje,tak se unavi a odpadne.Ale prdlajs,ani v pet nebyl unaveny,tak jsem ho vzala k nam do postele a pak konecne vytuhl - do sesti. Nevim,co se zase deje,minuly patek byl vzhuru od jedenacti az do ctyr.I kdyz jsem ho vzala k nam do postele,tak po nas lozil a ne a ne spat :\\:

In reply to by sachmeta

tak to je desny!!!!je zvlaštní že nema potřebu spanku.My mame noci spatny taky malej co hodinu vyžaduje prso,kdyz mu ho dam hed spí,ale jak mu ho nechci dat je i hodinu zhuru i dyl uz neví jak na nej....Pokud rostou zuby bejva i huř.Ale uloží se max o pul osme vecer a spí min do 7 vetsinou do 8.v poledne pak 1,5hodku.díky za to!Tebe lituji...tak se drz mamko

In reply to by petanda

Ja v noci taky nekdy kojim,ale i kdyz dokojim,tak neusne,ale zacne rodeo.Nejakou dobu jsem nekojila v noci,ale bylo to to samy,tak mu prso obcas dam,pomalu ho ale musim zacit odstavovat,do 14 dni to musime zvladnout.Tak si to chci ted uzit,dokud jeste muzu :§)

In reply to by sachmeta

to je neco...dokazou teda nekdy potrapit ty nase zlatíčka...Ja ho zkousela v noci odstavit,vypadalo to dobre,ale pak onemocnej a od te doby jsme zase ve starych kolejích...uz si řikam ze se snad nedockam spanku víc jak tri hodiny v kuse... :00: A jakto ze budes koncit z kojením?Sama od sebe nebo musíš?

In reply to by petanda

No prave ze musim,11mesicu po porodu jsem dostala MS,a trvala 5 tydnu.Byla jsem s tim u dr.a rekl,ze je to asi antinou,ze to delava.Ale ze i kdyby nebylo,tak se musi prijit na pricinu,takze ji musim prestat brat,a protoze nechci byt jeste tehu,tak ze musim prestat kojit a napise mi normalni hormonovou pro nekojici.Pro jistotu.Strasne me to mrzi,porad jeste premyslim jak to vykoumat jinak,ale zadna jina moznost me nenapada.Prasky mam jeste na necelych 14 dni,a pokud nic nevymyslim,jdu si pro ty normalni :§) :§)

In reply to by petanda

Tak telisko nepripada v uvahu,protoze mam zatim jen jedno mimco a 5 let je strasne dlouha doba,to uz bych chtela mit davno dalsi.A mit je od sebe 6,7 let už je blby,rodičák mám jen na 4 roky,tak nevím,jak bych to zvládala.A navic on porad mluvil kdyz jsme k tomuto tematu dosli o hormonalnich,ze pry by to tou situaci nevyresilo stejne.Tak nevim,jestli to nedoporucuje,kdyz mi to nehormonalni ani nenabidl.ale jak rikam,5 let je moc

In reply to by Magdík.H

Ty nekojis?Ja mela za to,ze vetsina cerviku jeste koji :? No ja ho nejak zkusim ukecat aby mi jeste predepsat ty kojici, a kdyz budu spinit,tak ze je pak vysadim.Ten uz tuky tuky skoro tyden nespinim.Jenze nevim,jestli ho ukecam,asi budu muset podepsat neco jako ze je to na mou zadost,on s tim nechce nic mit,kdyz nevi proc to krvaceni bylo presne.Ale zkusim to,pristi tyden tam volam kvuli domluveni si terminu.Kondom u nas nepripada v uvahu,chlap ho nechce :n:

In reply to by petanda

Ja v noci taky nekdy kojim,ale i kdyz dokojim,tak neusne,ale zacne rodeo.Nejakou dobu jsem nekojila v noci,ale bylo to to samy,tak mu prso obcas dam,pomalu ho ale musim zacit odstavovat,do 14 dni to musime zvladnout.Tak si to chci ted uzit,dokud jeste muzu :§)

In reply to by sachmeta

No já tě opravdu lituju a obdivuju, mě by odvezli!!! A nemyslíš, že se prostě někde stala chyba třeba v tom, že byl někdy přetažený, nespal a pak se mu tam nespavost táhne. My jsme měli pár takových dní a třeba to u vás způsobilo tento problém...ptala jsi se Dr.?

In reply to by afrika111

ja si pisu jeho denicek,a tohle uz se tahne vic jak 4 mesice.Zacalo to v 8.mesice dnem,kdy si zacal stoupat v postylce :? Kdyz zaspi tak vime presne,ze za 6 hodin je vzhuru a uz spat proste nebude.A je i jedno v kolik hodin jde spat,jestli spi pres den,nebo nespi.Vcera jsem se na to chtela dr.zeptat,jenze Marta dostal pichanec tak jecel jak sirena a za nami hafo dalsich,tak jsem to nechala jeste byt,ze to do dalsi kontroly za mesic uz nejak vydrzime,kdyz jsme to vydrzeli 4. Hledam ale online poradnu,kde by nam poradili i kdyby ho nevideli nazivo.Ale mamka mi rikala,ze ja jsem pres den taky nespavala a celkove jsem naspala taky jen kolem tech 8 hodin.No uvidim jestli mi nekdo na dalku poradi co delat

Ahojky,tak nam bude rok 6.7 a spíme uz tyden jen jednou denne vstava mezi pul 8 a 8 chodí spat cca kolem 12 a spí tu hodinu a pul a vecer jde spat 19,30.Jeste nedavno spat 1,5 hod i dopoledne i odpoledne,myslela jsem ze kdyz bude spat jen jednou dene tak bude spat dyl a omyl spí porad jen 1.5 hodky :00: :\/: :a:

Ahoj, my vstáváme kolem sedmé, spát chodí kolem osmé-půl deváté. Kolem 10-11 jde spát a spí tak 2-3 hodiny. Pak už ne :-) ale je hodně živá, pořád lítá, tak jsem ráda, že si odpočine...kolem šesté na ní jde únava, ale spát jí už nedávám, kolem sedmé jdu koupat to se rozkouká a pak do hajan.

Tak nám byl 15.6. rok. Vstáváme v šest až půl osmá. Pak dopo když je v postýlce tak od deseti do půl dvanácté a odpo většinou ne a když nespinká dopo tak odpo v postýlce tak tři hodinky, ale v kočárku tak max hodinku. chodí spinkat večer v půl sedmé.
pa

Ahojky, tak male bude 10.7. rok a spi jen jednou denne a to od cca 11,30 do cca 13,30. Vstava mezi 5,30-6h a spat chodi cca kolem 18,30.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky