Stahy??

03.03.2008

Holky prosim Vas nevim co to je, ale vcera jsem mela asi 5 minut stahy, dole v podbrisku, myslite ze to neco znacilo. K tomu me desne pichalo uvnitr a fakt to bylo neprijemne, ale pak uz to bylo zase fajn. :-)

ivka222

tvé tělo se neustále připravuje,až to přijde tak věř že to poznáš.

Ja myslim ze to znacilo podle toho ze jsi v 38tt ze uz jdes do finale. :s: Jinak me nenapada co jinaho by to mohlo znacit.Neboj,tomu se nevyhnes :///:

In reply to by Veerca111

No bricho tahlo az k zemi,nohy me tak natekly ze jsem neobula zadnou botu a a ni se na tom nedalo stat.Myslela jsem ze me prasknou.Zaha palila uz bez prestani celej den.Bolel me celej clovek.Jediny co jsem mohla bylo sedet tady a knucet. :s: :00:

může klidně začínet nárok už na to má :||): a nebo to byli jen poslíčci uvidíš jak to bude pokračovat

In reply to by sisina

pořádný "poslové" přes týden, před chvílí tu byl manžel z práce, že mu nezvedám mobil /sedím u PC/, ten jsem zapoměla v koupelně, musel si půjčit auto, tak mě seřval jako malýho hajzlíka, že měl strach....Aspoň vidí, že když on řekne, že přijde v tu a tu dobu a přijde o 4 hod později, jaký to je.

In reply to by RenataMor

tak tak ale stejně jim to dojde jen pro tu chvíli a pak to hodí za hlavu a nic zase jedou ve starech kolejí
dvakrát třikrát dá vědět že se zdrží a nestihne to ale pak na to prdí jé já zapoměl a vždyť se nic nestalo tak jsem se zdržel už ho slyším

In reply to by RenataMor

Reni nany je ten monitor dechu??? nebo co?? ten si pořizovat nebudu říkala jsem si že když jsme ho neměli ani na jedno že to teď zvládnem bez něj taky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky