2.mimi - zvládneme to????

03.03.2008

Dobré ráno maminečky, chtěla jsem se zeptat těch, které mají už 2 děti, jestli se to dá zvládnout, čím víc se blíží porod - a ten se teda blíží :s: :s: :s: , tak mám obavy, jak to všechno skloubíme s naším 4 letým mazlíčkem. Je to asi velký rozdíl 1 nebo 2 děti, co??? Díky za vaše zkušenosti. :dance:

Ahojky neboj zvládneš to.Možná že ze začátku to bude trochu hektické ale brzy si najdeš systém a bude dobře.Já mám doma 3holčiny a čtvrtou čekám.Neboj zvládneš to jsi přeci již zkušená mamča.Budu držet palečky. :one: :one: :one: :a:

In reply to by Ajčik

Vůbec nemáš za co děkovat.Klučík už nebude protože já vždycky umlátím mužské hormony a takhle by jsme mohli mít za chvilku dívčí fotbalovou jedenácku. :s: :s: :s: Všechno zvládneš neboj :one: :one: :a:

neboj nebude to jako s prvním to netvrdím ale zvládnout se to dá uděláte si režim a půjde to uvidíš

JA s Tebou soucitim,taky mam obavy,Baruska ma 3,5roku,je to velka pomocnice,klidaska,ale stejne!! :girl: Nejvetsi bobky mam z nemoci,ted si k male lehnu pri horecce,ctu ji,drzim za ruku,ale pri dvou detech se toho bojim :\/: :\/: !ale musime to zvladnout!!! :one: ,kdyz to zvladly tisice,no ne??drzim palecky!!! ;) ;) :a: :a:

In reply to by Anna M

To je pravda, nejhorší budou ty nemoce. Matýsek měl zrovna před 14 dny děsnou střevní virózu a při představě, že by to dostalo to mimčo mi naskakuje husí kůže. Snad to bude vše v pohodě. Taky držim palce!!!

In reply to by zzdenka (neověřeno)

Ahoj, on se starší už děsně těší, pořád hladí a pusinkuje bříško, ale nemá představu - asi jako my :00: , jak to bude fungovat. A teď je budeš mít kolik let od sebe?

In reply to by zzdenka (neověřeno)

Tak to je mi moc líto, a přeju Ti ať je všechno v pořádku. Já jsem taky nevěděla, jestli první mimi bude žít, měl vrozenou vadu a ihned po porodu ho čekala operace srdce, ale dopadlo vše dobře. Není nic horšího než nemoce dětí. Seš určitě silná osobnost, tak moooc držím palce ať vám mimi dělá dvojnásobnou radost!!!!!

In reply to by zzdenka (neověřeno)

Díky dám. Je to zlatíčko, tak nějak se na ty děti člověk jinak dívá, když si něčím projde. Je trochu mazánek,co maminku miluje, proto mám taky obavy jak to bude s tím druhým, jestli může člověk mít rád naplno oba. Nedovedu si to představit a mám trochu zmatek v těch citech, ale snad se to nějak vystříbří.

3roky a 4 měsíce, Jaroušek je hyperaktivka, bylo to náročný, ale dalo se to nějak "přežít".Teď z toho mám větší hrůzu, ikdyž jsou větší, to jejich zlobení je jaksi důmyslnější :-/) .Hele, zvládly to jiný mamky, tak ty taky :a: ;)

In reply to by Ajčik

to mimčo, tak je jedno, co je to za pohlaví.Ovšem naše Renatka hravě strčí Járu do kapsy, je jako kluk.Naštěstí není hyperaktivní, tak si občas nechá domluvit, s Járou je to horší, když nechce, tak nechce, ikdybych ho přizabila :? , ale nějak to snad přežijeme.Uvidíš, rok uběhne jako voda a budou spolu lumpačit ;)

Ahoj ! Velký rozdíl to teda je. Ale zvládnout se to dá úplně v pohodě a za chviličku budeš ráda, že máš dvě. Budou si spolu hrát, budou se spolu prát, zabaví jeden druhého.... jeden se bude moct spolehnout na druhého, starší bude opatrovat mladšího.... Je to fajn, je to krásný....

In reply to by Boža

Taky doufám, že se to zvládne - no teď nám už stejně ani nic jiného nezbyde :s: . Nechtěla jsem, aby byl Matýsek jedináček, i když po 4 letech je to taky už dost velký rozdíl věku ne? Jak máš od sebe staré děti ty?

In reply to by Ajčik

Velké holky jsou po 18 měsících. A 10 let po té mladší velké jsem měla Natálku. Natálce bude 2,5 až se narodí mrňousek. Matýsek už je chlap, bude Ti pomáhat ;) a miminko opatrovat. Navíc bude hezký počasí a Matýsek si bude hrát na písku, mimčo bude v kočárku.... a doma mu dej pocit, že je hrozně důležitej. Nynat mimčo a podávat plínky ho nech za odměnu :-) otoč to do hry :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka