Kdy vám začli děti lézt?

27.06.2010

Ahoj maminky,malýmu je 8,5 měsíce a ještě neleze.Od 6-ti měsíců válí sudy a asi týden se plazí a zatím se nesnaží ani na kolínka.Kdy začli vaši prckové lézt?Děkuji za příspěvky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

syn zacal lezt az v 11 mesicich. Vsude se doplazil a nebo valel sudy, takze nespechal. A ted tomu druhemu je 5 mesicu- tak uvidime kdy zacne on, ale pocitam ze drive, je daleko zivejsi nez prvni

Ahojky, moje první dcera začala lézt v 7měs a druhá bude mít 30tého 10měs a neleze...jen tak plazoleze jako voják :-). Ale dnes se prvně sama bez opření o něco posadila :€p€:

My zacli lezt pred 14ti dny a za 3 dny nam bude 10 mesicu ;-) Neni kam spechat, ja uz byla smirena s tim, ze vubec nepolezem, jelikoz ani ja ani manzel jsme pry nelezli a maly se to naucil pak sam asi behem 5ti minut :-) Od te doby leze jako drak!

In reply to by Doakie

Urcite ;-) Ja uz nic neresim, fakt, par lidi mi rikalo, ze to uz je pozde a ze bysme meli jit k doktorovi a rehabilitace a kdesi cosi, po tehle zkusenosti nic, proste az to prijde, tak to prijde! Ted si pro zmenu stoupa jako drak, obchazi nabytek a chce neustale chodit za rucicky! Proste behem mesice sileny pokroky, ze cumim jak puk :s:

Ahojky,máte čas do 11 měsíců,normálně začínají děti lézt mezi 8-10. měsícem,takže jste na začátku limitu .) nechápu,proč to maminky tak hrotí,skoro každé dítě se jednou rozleze,tak se nestresuj,máte moře času,někdo na kolínkách péruje tři měsíce a někdo se rozleze za týden :) Jestli teď přišel na plazení,tak si užívá pocit,že se může dostat do prostoru,nebude pravděpodobně chtít hned objevovat další pohyb,takže mu dej určo čas,on na to přijde :) Náš se třeba rozlelz v 7 a třech týdnech,ale nikdy neválel sudy a plazil se už od půl roku a stejně péroval na kolínkách :)

naše začla lízt v 10 měsících,- od 8 se plazila, od 9 si stoupala a sedět začla v 9 a půl. sudy nikdy neválela ale přetáčela se od 7. měsíce. :-)a z vlastní zkušenosti- já se naučila lízt ve 12 měsících a aspoń nejsem opotřebovaná:-)

jako je "limit" po otáční se na bříško 6 měísců, tak pro lezení po čtyřech to j e 11 měsíců. tím že válí sudy má způsob jak se kam dostat a o to dýl začne lézt po čtyřech.
my to taky tak měli. od 7mi měsíců válela ukázkově sudy, a týden po 10ti měsíčninách začala lézt po čtyřech a taky hned dokonale. plazení přeskočila...
jink pro lezení po čtyech je dobré mít koberec, jak se začnou plazit na plovoučce či linu, kde to krásně klouže, tak je mnohem těžsí se na ty všechny čtyři dostat.
:a:

Kubík začal lézt v 7 měsících.Každě dítko je jiné,a máš čas myslím že do 10 měsíce:-)

Ahojky,syn v 8měsícícch nelezl,neseděl,neotáčel se dr nás poslala k neurologovy a ten na rehabky od té doby cvičíme vojtovku.v 8,5 začal plazit,lozil až v 10,5m,v 11m si poprvé stoupl a začal chodit kolem nábytku má 13,5měs a pořád chodí jen kolem nábytku sám ani za ruku ne.Ale zato lozí strašně moc rychle a dokonce leze i pozpátku to se i na rehabilitacích divila že se s tím ještě nesetkala.Co Vám na to říkala vaše dr?

Naty začla lozit v 7,5 měsících...ale to je různé, někdo začne lízt třeba až v 10 měsísích a je to v pohodě, takže neboj taky se dočkáte... :a:

ahojky tak to je různá, syn začal lozit kolem 6tého měsíce v 7mi měs. se stavěl v postýlce a v 10měsících už běhal jak ďas, ale od sousedu jejich syn je jen o 14dní mladší a ten začal lozitaž kolem roku a sám chodil až v necelých 18ti měsících, takže bud v klidu. některé děti vůbec nelozí a hned si stoupnou a chodí.mě zase syn začal první lozit a až pak sedět

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka