Bojím se holky:(

27.06.2010

Holky, předevčírem večer jsme :*O*: a pak druhý den ráno a hlavne i pak večer jsem necitila uz pohyby....myslite ze ve 21. týdnu jsou jeste nepravidelné nebo uz bych je mela citit pravidelne?? dost se bojím aby se miminku neco nestalo:(( Meli jsme v patek a v sobotu oslavu a tak jsem si moc nedopočinula a nemohla jsem ani sledovat jestli tam pohyby jsou a nebo nejsou, ale večer kdyz si sednu k televizi tak snad byli tedka uz vzdycky a včera nic:(((( Co myslíte??

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky, tak jsme asi v 11 hodin neco citila...a trochu mi i vyskočilo břicho...nevím ale jestli to nebyli treba střeva:(((( no uvidim, zatim to teda nejsou moc silne udery a ze uz to byli kopance...citim totiz pohyby dost brzy, jsem druhorodička, ale šílím jako prvorodička:))))

In reply to by Janinaaa

no já až budu čekat druhý, na stopro budu totálně vyplašená, víc než u prvního těhu, protože to co jsem se tady za ten rok a něco dočetla, to by bylo lepší nevědět. taky může být mimi otočený tak že kope dovnitř a necítíš to. určitě to bude v poho :)

Ahoj Jani, myslím, že se nemusíš zatím bát... Některé těhulky v tom 21. týdnu ještě ani pohyby necítí nebo teprve začínají. Ale kdybys kvůli tomu měla být nervózní, tak se raději seber a zajdi si k dr., ať mrkne na utz, že je vše v pořádku... Hodně štěstí :-)

Tak co ty pohyby? Už je to dobrý? Někdy se stává, že se prťata moc neozývají a jindy jsou to draci. Zkus si lehnout na břicho nebo kus jinou polohu, která mimču nevyhovuje. Já si vždycky lehla na břicho a malé se to nelíbilo, tak kopala :)

v první řadě jsou ještě i slabé, které klidně přejdeš, když máš práci nebo zábavu. neboj až :ooo: zesílí, tak tě v noci i probudí :-)
a nikdy nejsou přesně ve stejnou dobu, akorát před tím jsi cítila třeba v průběhu dne, když jsi byla víc v klidu, tak jsi zas nezaregistrovala. že zrovna ten večer nebyly.
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka