vztekani u prebalovani a oblikani

25.06.2010

Zdravim vsechny snazilky, tehulky i maminky, mam ted cerstve s broucinkem takovy problem. Je mu 9 mesicu a jakmile ho polozim na prebalovaci pult a chci ho prebalit, spusti desnej hysterak, propina se, okamzite se otaci a snazi se zdrhnout.Beda jak ho nepustim, jeci, jak kdyby ho na noze brali.Normalne je hodnej, spokojenej, ale jak ho polozim na zada tak je zle, musim se s nim prat abych ho mohla vubec prebalit a obliknout, nejlepsi je, kdyz je pokadenej :00: Nechci ho nejak omezovat, ale kdyz ho chvili pridrzim, tak se asi po minute zklidni, nebo zklidni, prestane se cukat, ale breci dal, vzdycky mu tecou slzy a me je ho pak lito :\/: Obcas pomuze kdyz mu dam do ruky neco co jeste nevidel, nebo delam ruzny opicky nebo blbinky, vezmu si do pusy hracku, ale to je malokdy.Uz jsem z toho zoufala, jinak je to milacek a velkej mazel, nevim co je tohle za obdobi, prislo z niceho nic.Mate s tim nekdo zkusenosti?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojik hlavně mu neustupovat a vydržet..Dítě musí vědět že teď je potřeba přebalit nebo převlíct a prostě jen zkouší kam až může zajít..
Takže pevné nervy a nedělat si stím hlavu..My si tím taky prošly..Zuzka a Ondrášek

No, tak vidim, ze opravdu nejsem jedina.Holt to bude chtit pevny nervy, duslednost a nevim co jeste vsechno :00: Jak pise Pupidup, je to zrejme zacatek vztekajiciho obdobi, na ktery jsem zatim nebyla zvykla, ale budu si muset brzy zvyknout. Jsou to :#~: s }:) v tele :s:

no já bejt tebou, tak mu to dost rázně utnu hned na začátku, jinak dopadneš jako já. já jsem povolila, přesně jak píšeš, že mi ho bylo líto atd, taky ta starostlivá maminka co má svýho mazlíčka.... a on si samozřejmě dál vynucoval to, že ho budu přebalovat když leží na břiše, pak začal lézt, takže jsem ho přebalovala a on mi zdrhal, pak mi zdrhal ještě víc když se naučil chodit a to už půl roku přebajuju jen ve stoje. ovšem ted mi v jeho roce a půl došla trpělivost a konečně mi došlo, že si on pěkně vycvičil mě, já mu na ten nařkající obličej skočila a ted se to snažíme napravit. s oblíkánim to bylo to samý, oblíkala jsem ho za chodu a trvalo i 25 minut i s přebalenim, než jsem ho vypravila ven. jako přebalování a oblíkání někde mezi lidma horor a ostuda. takže ted to řešíme měchačkou přes prdel, aby se naučil trochu poslouchat a držet, protože co předvádí fakt neni možný.
prostě ho to budeš muset naučit s menšim násilim a hlavně se nevzdávej! on je sice malej a roztomilej ale taky je to pěknej vyčůránek, jako každý dítě v jeho věku. radim ti dobře, ušetříš si velkou práci a nervy do dalších měsíců, protože si bud jistá, že tohle je teprve začátek vztekacího období.

Mému Matyáškovi je 10měsíců a občas to je mazec, někdy to jde, ale když se začne kroutit, dám něco ruky a zpívám písničku Bořek stavitel - hi. U nás to zabírá, soustředí se na mojí pusu a přestane se hejbat.

Ahojky,tak myslím,že to známe asi každá,náš to dělá samozřejmě taky.Já už bych ho na přebalovací pult ani nedala,zásadně vše provádíme na posteli,protože při těch jeho výkrutech je to bezpečnější :) Za chvilku se naučíš přebalovat a převlíkat nadzvukovou rychlostí,pochybuju totiž že to malého přejde-asi jim vadí,že jsou v tu chvíli na zádech a omezení v pohybu :) Jinak náš je taky mazel,ale když mi začne utíkat s pokaděným zadkem,tak bych ho nejraději přetrhla :s: :s: U nás funguje na chviličku ovladač a Vigantol-ale asi tak na cca 10 sekund a to to fakt nestačím :) A neboj,nijak ho neomezuješ,převlíkat i přebalovat se musí,nemůžou pořád dělat jen to co oni chtějí :s: :s: :a:

Ahoj! Tak já mám hočičku 9 měs. a jsme na tom stejně! Je hrozně akční, stále v pohybu, zvídavá..a přebalování, krmení a oblékání ji prostě zdržuje od veledůležitého poznávání světa :///: Jak ji dám na záda, koulí se na bok, snaží se si sednout, staví se..no je to boj, trochu pomáhá dát něco zajímavého do ruky, např. vlhčené ubrousky, ale i tak jsem vždycky spocená jak myš..Nezbývá než vydržet, časem se to určitě zlepší! :a:

ahoj i já to znám, Natálka taky zničehonic začala nesnášet přebalování, taky jsem se s ní musela prát a v tý době jsem jí i přestala mazat pipinku a prdelku krémem protože to prostě nešlo, byla jsem ráda, že jsem jí vůbec přebalila ale netrvalo to zas tak dlouho, jak to samo začalo tak to samo i přestalo ale musim přiznat, že to byla někdy síla a taky jsem byla už nešťastná tak vydrž ono to jednou zkončí

Přesně to znám. A moc tě nepotěším, malé je 15 měsíců a máme to pořád. Teda ne vždycky, někdy dobrý, někdy má hračku, krém a hraje si, ale někdy je to souboj. Výhoda je, že spoustu věcí už zvládáme ve stoje, takže křiku ubývá. Dokonce jsem přesunula už před časem přebalování na zem, aby mi nespadla. :-)

In reply to by Pegy

chjo, to jsem teda zvedava, jak dlouho mu to vydrzi.Se vzdycky pred prebalenim rozhlizim po byte co mu strcim do ruky :s: Nastesti to oblikani uz taky zvladame v sede, nebo si ho dam na klin, ale s tou plinkou je to horsi, to umim jenom v leze :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka