Kolik vypijí Vaše miminka...?

24.06.2010

Ahooojky holčiny prosím o radu...našemu drobečku je 13 dní a holky je to snad otesánek...má pořád hladíka...většinou vypije těch 60 a dneska jsem se úplně lekla, když vyžahnul 90....kolik vypijí Vaše miminka? ani nevím kolik by měl....díky Klárka s Tobískem

Ahojky. Nám je dnes 12 dní.
Už pátý den po porodu vypila 90 ml, dnes už to je kolem 120. Přes den se hlásí po 1,5-2 hod a v noci 3-4 hod. Taky jsme za jeden týden co jsme doma vyrostly o 300g ! A to nebyla napitá a právě po kakání, takže možná ještě víc.

Ahoj! Já byla ve čtvrtek u dr. a jí jsem se chlubila, že dokrmuju jenom 20-40 za krmení. Přijdedeme domů a od tý chvíle si mladá vyžaduje 60-90!!!! najednou jako by jí došlo, že může víc! :) takže kojim 7x denně a dokrmuju teď jak blázen! Asi bude tuhej červenec ;) :€): že nám takhle papají . Hlavně, že to funguje, mimča přibírají, jsou v pohodě a my taky!

ahojky tak my máme taky 13 dní a vypije 100ml tak 6-8 denně...neměj obavy lepší když papá než že by nepapal!

tak já mám otesánka a vypije mi něco z prsa a pak dokrmuji a většinou mi vypije 90-120mla kolikrát za dvě hodky by jedla zas.No jsem zvědavá jak bude vypadat za pár týdnů.Vanesce je dnes měsíc a už má něco malinko přez 4kg ,porodní váha byla 2830g.Mějte se krásně a hezky papejte až bude mimísek běhat bude to coby dup dole. :a: :€s€:

mně tehdy dětská říkala něco v tom smyslu, že ze začátku za každý den plus 10ml (první den života 10ml, druhý den 20ml, třetí den 30ml atd.) a takhle až do desátýho dne, kdy by měl vypít zhruba 100ml a pak na tý stovce prý nějakou dobu zůstane ... no, já mám kojeneckou váhu, můj prcek má 11 týdnů a někdy mi vypije 140 a někdy jen 80 ... každopádně si myslím, pokud nepije málo, tak bych to moc neřešila, určitě nevypije víc, než potřebuje ;-)

In reply to by ha.nka

Ahoj, me tohle rekla dr presne taky. Vilik ma ted 7 dni takze ho vzdycky dokrmim na tu 70 tku, ale nekdy treba 10 necha, tak mu to necpu. Ale basti ruzne, nekdy po 2 h nekdy po 3,5 v noci spi vetsinou tech 6 h. Ve dne ho musim budit, jinak by chrapal pet hodin a to je myslim uz moc...
AndyBambi

tak co já si matně pamatuju, tak my jsme to měli stejně. Jen mu dej, když si řekne, já si taky říkala, že je to otesánek,ale on si těch devádesát vzal jen někdy. Teď nám jsou čtyři měsíce a vypijeme 150, někdy dokonce i 180,ale to jen výjmečně :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka