Jaký je nejlepší sporťák?

21.06.2010

Jaký máte sporťák a jak jste s nim spokojeni? kdyžtak doporučte...určitě chci trojkolku, a potřebuju aby zvládnul i terén po lese

Kliknutím vložíte smajlíky:

JA bych ti zas doporučila Casualplay, sice má menší zádovou opěrku, ale terén zvládá parádně. Mám i chicco S3 a ten rozhodně ne..Je dobrý do města a tak ale terén nezvládá vůbec - leda by si z dítětě vytřepala dušičku :00: ..Jané sice nemám, ale myslím ( podle toho co jsem slyšela ), že by taky šel :s:

Máme Maxi Cosi Mura 4 (2009) a Jané Slalom Pro (2008). Oba super, ale málo odpružené. Do terénu je jednoznačně lepší čtyřkolka s velkými koly, ale se Slalom to taky jde. Maxi Cosi je lepší anatomicky, dá se polohovat až úplně na leh a je asi dyzajnově hezčí, navíc daleko lépe bouda chrání proti sluníčku, je takový uzavřenější, ale zase je docela krátký (když v něm malý spí a chci, aby měl nohy vodorovně, už mu z něj čouhají a je mu rok) a pokud budete hodně cestovat, tak Jané se dá složit celý a je lehoučký, Maxi Cosi je relativně těžký a sportovní nástavba se musí sundat a podvozek složit zvlášť.. Jinak teda katastrofa většiny dnešních kočárů je vážně to odpružení, my máme všechny kola na všech kočárech nafukovací a stejně to s dítkem v terénů hází jako blázen. Na tohle jsou asi lepší klasické Inglesiny a Bébécary, jenomže zase nejsou tak skladné. s.

In reply to by sol

a ještě poznámka k levnějším kočárům jako je X Lander. Hodně lidí jej doporučuje, ale já ho zkoušela u kamarádky, která ho měla už na 2. dítě a přišlo mi to jako vyhrkaná rachotina, takže mi přijde, že se rychle opotřebí. s.

In reply to by sol

Ono i mezi kocarkama se muze najit smejd, ja jsem s X landrem XT naprosto spokojena, je bitelny, skvele odpruzeny a rozhodne nevrze, nehrka ani nerachoti a to jezdime hodne v terenu, pecuju o nej, samozrejme kdyz se o kocarek nekdo nestara, posadi tam dite a jezdi s nim nekolik let a nesahne na nej tak je jasny, ze se rychleji opotrebuje.Anebo mam nejakej fakt povedenej kus, nevim, ale opravdu si nemuzu stezovat.Ja bych si zas nekoupila Jane Slalom, nelibi se mi, nic ve zlym, je to jenom muj nazor a bohuzel vysoka cena kocarku nemusi znamenat vzdycky kvalitu.

já mám jané slalom,je super,ale chtěla bych novější...ještě mám otázku-do kolika let věku dítěte jezdíte?

In reply to by luucya

no ja TI ZAVIDIM!!TO MI PAK pokud muzes posli fotecky!!fakt!Ja ho miluji!Kdybych nemela deti tka brzo po sobe tka jdu do neho take!Me se desne libi ten cerno zeleny do neho bych sla ja!Je UZASNY!Sam o sobe Jane je dokonaly kocar ja rikam mercedes mezi ostatnimy kocary!Co ten muj Jane vydrzel..HOry,snih,plaze,prales,pak jeste sme lezly to a ono fakt drzi!NEJLEPSI KOCAR!UZ ted me chyba :-( kam se na nej hrabe Phill a Ted a T2 sice T2 byl hodne vychytanej,ale JAne je proste Jane!HAlvne ty suepr koelcka no ja tise zavidim!Snad si to vynahradim u tretiho prcka ;-DD az ho budes mit,mohla by jsi mi prosim poslat fotecky a rict jaky je??JA sme do nej zblaznena!!Ja premyslim,ze az Hela bude lepe chodit a tak,ze si ho asi take poridim :-D muj me sice uz zabije mame 4kocary :-( jenze tady to nema cenu prodat....takze pak to dam na charitu ci to daruji ;-) ale fakt hci Janecko

In reply to by luucya

jsem :-D ja miluji JANE!!A co je nej na tom novem,zeten sportak muzes OBRATIT!!!NO UPLNE TI ZAVIDIM!Urco hod fotecky ci mi je posli na Cerna.Marika@seznam.cz ja bych ho fakt chtela videt!Tady jsem ho jeste nevidela!A to porad koukam po kocarech :-DD jenze ja sme do kocaru uplne...kort do JANE!URco ho prodas!Tady bych mmoc nepochodila ;-( ale v CZ urcite ho prodas za super cenu!Vsak je urco porad jak novej!Ten kocar vydrzi silene moc hihi.Jak mas stare ditko??

In reply to by Marika Burder

nu mám kluka půl roku mu bude v pondělí...je to macek -velkej a pořádnej habán, prej vypadá na rok...je to miláček a pro něj udělám cokoliv,takže právě chci koupit novej Jané,právě abych na něj mohla koukat až pojedem na prochajdu,a ty?

In reply to by luucya

posli mi nejak fotecku cio mas nekde fotecky at se na prcka podivam???JA mam 23mesicu a 7tydnu holky hihi ;-) takze fakt bajo!!!ale super :) vid a obno je to pry desne dobre na psychiku kdyz vezes miminko a kouka se na tebe (ale to sem nedke cetla!) teda uz se fakt tesim,az ho budes mit a podivam se na nej!Je dokonalej!Ja o nej premyslilm..jenze ot jblbost..v garazi 4kocary a kam to pak dam...:-( no si pockam za 6let si ho porodim!PLanuji 3ti (ovsem pokud muj bude chtit..ael slibil to,tak sem zvedava :_DD ) Halnve ta zeleno cerna je nej!A co sem to studovala oni delaji jeste Jane s tima desne malima koleckama jak na golfaci??Ja byla v uzasu je disanove krasny..ale ty kolecka sou tak mala...ale uplne koukam co vymysleli ;-DDD nejradeji bych mela vse od Jane hihi

Ahoj, my máme trojkolku Xlander XT a je pro mě/nás skvělý! Každý den jezdíme v terénu (polní a luční cesty)...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka