Naschvalnice

02.03.2008

Deti jsou zakerny.Dneska se me to zase potvrdilo.Opet v posteli.Prebalovala jsem ji ,jeste byla tma.Bylo 6 ranoa me se chtelo jeste spat ,tak jsem si rekla ze budem mit jeste noc.Sundala jsem ji plinu a najednou mam mokrou ruku.Zahy jsem zjistila ze jsem pochcana.Taky deka na ktere jsem ji prebalovala.Tak si rikam....no dobre,nic se nedeje.....pak jsem ji nakrmila a dala ji krknout.Najednou mam nablito na prsach. :sick: Mam po spanku.A Terezka?Chrrrrrrrrr Chrrrrrrrrrrrrr Chrrrrrrrrrrr :n:

Ahojky. Tak to mi něco připomíná! V noci jsem Honzíka převlékala a on,než jsem pod něj dala čistou plínu,stačil se tak se počůrat,že jsem ho musela celého převléknout a ještě mu omýt počůraný obličej. A dnes dopoledne mi manžel říkal,ať si jdu převléknout triko.Když jsem ho prohlížela,nic na něm nebylo.Až když jem ho sundala,zjistila jsem,že mám na zádech velký flek.Za něj může taky náš prcek! Krásně říhá a někdy všude!!!!

Zuzíku,to je snad tradice,ne?Tak aspoň nebudeš překvapená :s:
Ty jí to vrátíš,až se zase bude starat ona o tebe :s: :s: :a: :///:

to jsem se nasmála, ale ty asi moc né co? Jo děti vždycky udělají přesný opak toho co chceme my. To už mám taky potvrzeno. Tak pevné nervy, budeš je potřebovat, hlavně později! :°: :00: Vendula

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka