Tak jsem znovu těhotná

24.06.2010

Ahojík holky,můžu se přidat mezi vás.Jsem znovu těhotná a mám obrovskou radost,protože těhu z ledna 2010 nedopadlo dobře a tak jsem moc nedoufala ,že by se to po revizi v osmém týdnu- napoprvé mohlo zase podařit.Zatím je vše v pořádku a doufám ,že zůstane.Jinak si užívejte sluníčka -konečně a až vám je dobře,což řící teda moc nemůžu ,protože tentokrát zvracím snad kudy chodím,pa Karolínka.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojííík, co to čtou oči mé :s: No moc moc gratuluju a přejem příjemné, bezproblémové těhulkování:) A hlavně ať už ty nevolnosti odezní. Co jinak holky, jak se máte? Co tatík, už je líp?

Ahojík, moc gratuluju!!!! To už je doba, co jsme si napsaly naposledy teda... pokud jsi to ty a dobře si tě pamatuju :s: Jestli jsem se nespletla :s: Každopádně k těhotenství gratuluju :one: a přeju ať je všechno v pořádku :k:
Markéta s Marcelkou :k:

In reply to by karolinka

Zdarec, no tak jsem se nespletla :one: Gratuluju ještě jednou, hlavně ať máš všechno v pořádku (tedy MÁTE :-) ). Jinak Marcelka je v pohodě. Není vůbec nemocná, tepla snáší dobře, líp než já :s: Měří 90 cm a váží 13 kilo. Holka krev a mlíko :-) Mluví krásně, všecko opakuje, co může a dobře se učí nová slovíčka a nové dovednosti. Akorát ji teda musím stále krmit sama lžičkou, to neumí a nechce to dělat :-( Ani ovoce nebo kousky chleba si sama nebere... musím ji krmit já nebo někdo jiný. Akorát sama pije, tedy drží si flašku, to jo. Ale jinak všechno dobrý :one:
Hele, dáme konečně to rande v Mariánském? Už jsem na to taky myslela, jenže to se pořád něco děje, pořád máme nějaké aktivity... záleží to teď teda hlavně na tobě, jak se cítíš a tak... ale já bych tě ráda poznala :-)
Měj se hezky a pípni mi příležitostně SMS, jestli máš ještě na mě ten mobil... já na tebe číslo mám.
Markéta s Marcelkou :k:

In reply to by MarkétaT

Ahojík tak to jste holky šikovný,malá zatím mluví čínsky sem tam slovo česky,ale jíst :hu: chce sama už dobrý tři měsíce,nechce krmit takže to je u nás neustále jak po výbuchu ,všude jídlo .....No začíná aspoň na nočník tak snad přes den odpadnou plínky a zůstanou jen na noc.Těhotenství :€O: si užívám se vším všudy,neustále zvracím a modlím se ,aby to už přestalo :€\€: Mějte se hezky a zase se ozvětě,jinak číslo asi nemám neboť malá se mně neustále šťárá v mobilu a polovinu čísel již nemám,tak když tak písni a domluvíme se pá :a: :a:

Ahojky, moc moc Ti gratuluju :qu: a věř, že všechno bude dobré :one: . Vůbec na nic špatného nemysli :n: ! Mě je taky pořádně blbě, což jsem při prvním těhu vůbec neznala. Ty rána do 9-10 hodin jsou nejkrutější! Potřebuju se najíst, ale jídlo nemůžu ani vidět, příšerná kombinace! A večer bych sežrala třeba 6 hamburgrů :s:

In reply to by renatamu

Ahojík ,před chvílí jsem ti také psala,jsem ráda ,že srdíčko nakonec u vás dopadlo dobře ,mně to bohužel nevyšlo -pouze tam byl gestační váček.Jinak ty nevolnosti mám v tahu od rána do večera.Hrůůůůza už aby to přešlo :s: No ty nevolnoti jsem si užila snad u každého těhu :€O: ,ale co bysme pro ty ratolesti neudělaly ony nám to potom vrátí ,pá :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji ,no snažím se být opatrná,ale nejde to na jedničku.No snad to bude v pořádku ,tentokrát tam srdíčko bylo -v lednu ho tam bohužel nenašly pouze gestační váček. :r: :r:

ja jsem po trech revizich delohy a pokažde na jine priciny takže jsem se s manžilkem rozhodli pro umele.jinak zjistili ti pričinu ?preji hodne stestička a zdravička vam oboum s fazolkou :D

Gratuluji a přeji Vám hlavně zdravé miminko a když toužíte po chlapečkovi,tak ať ho tam máte. :k:

In reply to by Arutha

No už ,aby to přešlo- se nemůžu dočkat až se najím podle chuti ,procházky s malou musím krátit na okruh kolem baráku,neboť dál nikdy nedojdu,takhle jsem snad ještě nikdy nezvracela,ale měsíc a snad to přejde.

In reply to by cifinka

Děkuji ,mám obrovskou radost :///: ,no my se snažíme o kluka :cc): neboť pro manžela by to byla již 4 holka :girl: :girl: :girl: :girl: ,sííla,trochu převaha no uvidíme hlavně a´t je to v pořádku,ale holky mám už dvě a takhle zle mně ještě nebylo tak jsem si právě říkala,že to bude konečně kluk :qu: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky