Dnešní poradna 24+1

23.06.2010

Zdravím spolubojovnice :a:

Dnes jsem byla po 5 týdnech na kontrole. Sice jsem byla objednaná na 11 hodin, ale do poradny k sestře jsem se dostala až 12.15, a k doktorce až před 13 hod. :jawdrop:

Miminko je v pořádku, dostali jsme fotečku obličeje z profilu.
Na ty šílené otoky na nohách jsem dostala nějaké léky a mám si taky koupit Wobenzym.
Jinak jsem se zděsila, když jsem stoupla na váhu, mám 10 kg nahoru :jawdrop: :(
Byla jsem z toho hodně špatná, ale když jsem viděla mimi, tak to šlo nějak stranou. Bobeš váží 699 g, zatím je otočený koncem pánevním Taky jsem dostala žádanku na cukrovku a EKG, ale tam půjdu až začátkem července.

Taky jsem dostala Prenatal Box, byla jsem celkem zklamaná, byly v tom "jen" 2 plínky a potom lahvička se savičkou, z té ale mám doopravdy radost. Když známá čekala před 3 let, říkala, že tam toho měla mnohem více. No hold krize je krize.

Tak těhulky, jsem se kapánek rozepsala, mějte se krásně, pohlaďte :€O: a užívejte si těhulkování, už se nám to pěkně krátí, no je to mazec, jak to utíká :a: :\x:

Ahojky, váhou bych se nestresovala, hlavně, že mimčo je v poho. S tím čekáním u dr. mám podobné zkušenosti, prostě kolikrát nestíhají s tím asi nic nenaděláme

Když jsem to četla, tak jsem si říkala, jestli náhodou nechodíš k mojí bývalé doktorce. Když jsem od ní odcházela, tak mi říkala: „stejně budete čekat všude dlouho“ a zatím se mi ti nestalo. To ze mě si v práci dělají srandu, jak dlouho budu ještě předstírat, že jsem těhotná, mám malé bříško, nepočítám, že by mě někdo někdy pustil sednout v MHD a to nepomáhá ani když nesu v ruce plenky Newborn. :s: Já mám nahoře tak 2,5-3kg, sice vím, že je malý v pořádku, ale znervozňuje mě to. Když přiberu, tak se raduju jako malé dítě. :\x: Chtěla jsem se zeptat, co je to ten Prenatal Box, neslyšela jsem o něm.

Cítím s Tebou, taky rostu jako prase :-( A přitom se snažím. Bohužel všechny sporty a koníčky, které dělám momentálně nemůžu, takže ten nepohyb se někde musel projevit :-( Očekávám, že příští týden na veterině při stoupnutí na váhu budu mít 10kg a vůbec bych se nedivila, kdyby to bylo i víc :-( Mě bohužel neutěší, ani to, že je malá v pořádku, když si připadám jako rozkydnutý prase :-( Hned, jak to bude možné, tak jdu na spinning a na lyže a kila musí letět dolů, to by bylo, aby nebylo :-)

Ahojky Miki,tak to mě mrzí,že to takhle dopadlo s tou váhou,ale opravdu hlavně že je prcek v pořádku to je nejdůležitější :w: Já přibrala jen 4kg zatím a nemám žádné bříško,každej se mi směje,ale mě to neva pro mě je důležitej prcek.Včera mě i trochu vyděsil vůbec se mi neozýval tak jsem měla strach,ale dnes ráno mi to vynahradil,byla jsem moc šťastná :€s€: Jojo máš pravdu letí to úplně ukrutně,tyjo zachvíli budem posílat fotečky narozených miminek :C]]: Dávejte na sebe pozor a užívej :€O: :a:

Já se taky stresovala kvůli tomu, že mi dr. vynadá kvůli váhy (mám 6 kg), ale nakonec mě ještě pochválila... Hlavně že jsou miminka v pořádku. Taky jsem jí řekla, že se rozhodně nehodlám kvůli váhy trápit hlady. Takže si užívejme pupíky, protože ti naší raubíři půjdou za chvilku ven!

Ahoj, hlavně že jste oba v pořádku :-). Užívej si těhulkování a z doktorů si nic nedělěj, my taky běžně čekáme až hodnu a půl. To asi aby sme se doma nenudili :-D Pohlaď pupík :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky