Jak jsme zvládli první očko a 3. den uspávání podle Estivillovi metody

22.06.2010

Ahojky holky :a:,

tak hlásím co včerejšek..... zvládli jsme to na jedničku :one: ... o očkování jsme v podstatě celý den nevěděli, jen k večeru už byl Davídek trošku nevrlý, ale to bývá skoro vždycky, jak už je unavenej..... ;) začala nám stoupat teplotka, sice se vyšplhala jen na 37,5 stupně, ale podle rady doktorky jsme před spaním dali Panadol, aby nás horečka netrápila v noci a byl klid..... no a dala jsem pro jistotu taky pro to, že jsem nevěděla, jak dlouho bude Davídek před usnutím křičet, tak aby to nelezlo zbytečně nahoru.... a co teda usínání 3. den podle Estvillovi metody? pohádka holky.... :c: :qu: :€s€: Davídka jsem dala do postýlky, odešla z ložnice a za chvíli jsme slyšeli skrz chůvičku takové to jeho kňourání, tak jsme spustili stopky a po 3 minutách tam šli..... pak jsme šli po 4 minutách a pak jsme byli odhodlaní chodit po 5 minutách dokud neusne.... ale už od začátku jsme věděli, že to bude asi dobrý, protože tentokrát nebyl žádný řev, jen takové trošku pobrekávání.... a do 15 minut si Davídek usnul sám, v podstatě bez křiku..... :qu: :qu: :qu: a spal celou noc jako andílek :'zz): :|P: takže dnes pokračujeme a doufám, že to bude den ode dne lepší a že se brzy dočkáme i večera bez kňourání..... mějte se moc krásně holky a opatrujte svoje děťátka... :h: :e): :°O°:

Ahoj prosimte kolika vam je ze takhle usinate?A nemas nejaky odkaz kde bych si to mohla precist jak to funguje?Honzikovi bude 7 mesicu a usina mi jen u kojeni...ale uz od malicka a naucil se to mrsska sam...a ja bych jednou a co nejdrive chtela docilit toho ze pujde spat sam po kasicce a bez kojeni...diky pa

Toje super, gratuluju, znám ten pocit, taky jsem ho měla :). U nás občas ještě předspánkový pobrek proběhne, ale už ne takové intenzity a délky :). Takže vstříc lepším nocím :)

In reply to by Majae

přímo tuto ne, ale podle postupů na www.kojeni.net jsem podobným způsobem naučila usínat Pétu. Spíš to bylo tak, že jsem ho za žádnou cenu nebrala z postýlky, jen občas pochovat a aby se uklidnil, když moc plakal a dala jsem ho do postýlky bdělého, ne polospícího nebo spícího jako dřív. Byla jsem celou hodinu skloněná nad postýlkou, hladila ho, utěšovala, držela máchající ručičky u těla a plínku u hlavičky až na konec usnul. Takhle tři dny a od té doby usíná sám. člověk ale musí být odhodlaný a přesvědčený, že prostě nepovolí a z postýlky ho nevytáhne. Někdo to možná nazve "necháním se vyřvat", ale jak je vidět, tak výchovný smysl to mělo, protože od té doby fakt usíná krásně sám, jen co dočteme pohádku, pohladíme a tak, chvíli kouká, dumlá plínku, občas kňourne, ale pak usne. Nemůžu si ten web vynachválit, je tam v databázi přímo sekce na uspávání s mnoha dotazy na různě staé děti... bez něho bych to nedokázala

In reply to by Lujdis

ahojky... viz moje články níže... první den opravdu řval a to dost.... a hodinu skoro celou... druhej den už to bylo o moc lepší, než usnul tak to trvalo teda třičtvrtě hodiny, ale už neřval tolik... a včera to byl teprve 3. den a už neřval vůbec, jen kňoural a asi jen čtvrt hodinky... :one:

Ty jo to je super:) Jak jsi tady včera o té metodě psala hned sem si ji našla na netu a přelouskala jak na ni:) Moc se me libí a určitě až bude mimísek na světě tak ji budeme praktikovat:)

In reply to by sajma

určo to funguje.... takže odkaz si schovej.... u nás nebyl ze začátku problém, navíc miminko se ze začátku budí dost v noci, takže to je o ničem.... my měli hodně žloutenku, takže byl Davídek hodně unavenej a spal v podstatě pořád... pak hodně usínal večer u prsa a nevzbudilo ho ani přenesení do postýlky, ale bylo mi jasný, že jednou přijde doba, kdy to takhle dělat nepůjde... a ona nastala.... přestal usínat u prsa a do postýlky šel naprosto vzhůru.... a šlo to, překvapil nás, protože prvních asi 14 dnů si usínal krásně sám, bez křiku, bez problému....jenže pak to začalo, začal pokňourávat, zvykl si na chování a už to prostě nešlo... :n: však uvidíš sama, jakej bude tvůj mimísek, ale držím palec, kdybys tuto metodu někdy potřebovala, tak ať slavíš úspěch jako já prozatím... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka