Nespavost

01.03.2008

Dobré ránko. Tak vidím, že nespavost je teď hodně aktuální téma. Já jsem měla opět příšernou noc, ale naštěstí si můžu ze svého spánkového deficitu odečíst tři hodiny :s: . Ale ta hlava jak bolí a oči....Jinak musím říct, že tady na Kroměřížsku je opravdu pěkně hnusně. Strašně toužím jet si zaplavat, dneska určitě musím někoho překecat...Třeba se proberu a pak konečně usnu.

Jo,jo, to znám, já taky každou noc koukám do stropu i několik hodin. Na dnešek jsem třeba pozorovala kapky na okně, jak sjíždějí dolů, opravdu zábava... :s: :s: :s:

no ja jsem teprve snazilka, ale uz treti noc poradne nespim.... Byl jsem nachlazena, tak jsem nemohla poradne spat, takze jsem predchozi dva dny usnula na hodinu a pak do 4h do rana jukala do stropu a na dnesek jsem pro jistotu neusnula vubec, az kolem 4:30...
Takze vam vsem tehulkam tu nespavost vubec nezavidim....
Ale tehulkovani vam zavidim strasne moc.... :r:

In reply to by mufca

neboj se, taky se to podaří. já byla snažilka skoro 1,5 roku. byla jsem už i u doktora, aby mi něco poradil nebo mě poslal na vyšetření. nejdřív zvolil metodu měření teploty. no teplotu jsem si neměřila ani 1 měsíc a už jsem byla v tom. je to hodně individuální. ale držím pěstičky, at to brzy výjde.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky