ach jo jsem naštvaná

01.03.2008

HOlky tak te´d se ve mě vaří krev.Muž skládá postýlku a zjistili jsme,že chybí šrouby.Prodávala mi ji kamarádka,tak ji píšu,že není vše kompletní a napsala mi,že se vše dá kdekoliv koupit.Tak jsem ji napsala zpět,že to je sice pravda,le že jsem koupila postýlku u které jsem předpokládala,že vše bude.A to ještě dostala 200kč navíc,že mi jí dovezli.
Štve mě to neskutečně moc!!!

Holky já z toho všeho usnula......muž nikam nepojede zavolali jsme tátovi a ten má plno šroubečků tak se snad zítra zastaví a dá se to dokupy.

Kamarádka mi psala několik sms a když to tak shrnu tak já si vymýšlím,pač ona když ji rozmontovala tak vše dala k postýlce.Nemůže připustit to,že se mohlo něco vytratit nebo prostě něoc fakt chybí.Sama mi říkala,že v ní holka spala asi tka 3krát,že ji měla v posteli a byla jinak složená.
No tedy abych upřesnila kamarádka to taková není je to jen má bývalá spolužačka!!!

In reply to by LenickaV

jestli chybí takové ty kolíky na to aby se to dalo sešroubovat tak to klidně ztratit mohla, ty k postýlce aby potom stála už nepotřebuje, já je taky málem vyhodila, nenapadlo mě že budou ještě potřeba :s: :s:

In reply to by Monča K.

Máme tu staré železářství tak snad něco seženu tam a nebo jestli táta neco vyštrafá,snad,jinak nevím co budeme dělat.No asi bych tu postýlku dala zpet spolužačce a chtěla vrátit peníze.

A nová fotečky Monča a její holky :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To ne pokud se nesežene tato jakoby matička,tak to stát nebude :-((((((

Tak to mi je Leničko líto, úplně zbytečný nervování! Přitom ty šroubky od toho museli mít, co by s nima bez postýlky dělali, ale nemaj ani slušnost říct, že tam něco chybí a pak je člověk za blbce!!! Jojo to je pěkně naprd. Já když jsem tu naší skládala, tak jsem původně taky myslela že tam něco chybí, ale naštěstí se ukázalo že je to všechno, ale taky jsem byla nejdřív pěkně naštvaná, že se zas budu muset s někým dohadovat!

ivka222

moc prima kamarádka,to moje sestřenka prodala své sestře ponožky za dvě koruny a ta po rozbalení zjistila že jsou děravé,ale to je už dááávno ;)

Nebuďe smutná,byla jsi natěšená a teď tohle viď?A nemůže třeba manžílek zajet někam do těch větších obchodů,nebo tak????Nevím odkud jsi,já z Prahy proto se ptám.Určitě bych tam zajela abych měla klid a kochala se

Ahojky, zní to blbě, ale já bych si už nikdy nic od kamarádů nebo známých nekoupila. Taky mám nejednu takovouhle zkušenost. Oni si holt myslí, že když jsou to naši kamarádi, že jim to prostě projde. Cizí člověk by jim to hodil na hlavu. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No to sice pravda je,ale já bych to tedy takto nikdy neprodala a nebo s tím,že bych to předem řekla co chybí.

In reply to by Tesa

Teso omluva by se možná hodila....... no takže jak jsem se těšila,že mi to tu bude stát a já se budu moci kochat je pryč.
A to my nedávno nabízela sporták,ale mě se nelíbil od ní už nic nechci.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka