Jsme nemocní........a já už vážně nemůžu!!!!!!

20.06.2010

Ahoj internetový tetičky.
Já jsem na dně......úplně totálně!! Jak jsem psala už dřív, moc toho nenaspím, jelikož Kubík vstává 5-6x za noc........dloho mu trvá než usne a to samé samozřejmě já. Takže když to vezmu kolem a kolem....když naspím v noci 3 hodiny, jsem ráda..... :r: Odpoledne jdeme vždycky ven, takže taky spát nemůžu. Manžel samozřejmě k malému nevstává.......odbyde mě se slovy-já kozu nemám....... A co bys chtěla, taky jsem v noci vzhůru (možná tak minutu, než k němu dojdu a než přestane brečet). A ještě ke všemu je Kubíček od včerejška nemocnej!!! Má příšernou rýmu a i kašle. Rýmu odsávám (něco tak příšernýho!!! Řve, jako když ho na nože berou a nejhoršíje, že nic neodsaju, jelikož mám tu pitomou ruční........) Takže dýchat nemůže a pořád jen brečí. Včera byl neskutečných 8 hodin v kuse vzhůru a nakonec zabral v 1 v noci!!! Holky, to byl tak příšernej hysterák, že jsem ještě takový vážně nikdy nezažila ani když měl koliky!! Doteď mi hučí v hlavě a bolí vevnitř v uchu!! Nebralo to konce!! Ani prso nechtěl a když už jsem byla po hodině úplně na palici a on už byl z toho řvaní taky takový unavený, vrazila jsem mu dudlíka namočenýho v pribináčkovi........ududlal se a usnul. Za chvíli ho ale vyplivnul, jelikož nemohl dýchat. No a ve 3 jsme byli zase vzhůru. A od té doby spinkali hodinu. Od té doby taky pořád brečí. Rýma už tolik není, vůbec mu neteče a dýchá taky normálně....teplota není, je v suchu, teple, ale pořád brečí!!! No¨síme, chováme, houpeme, jezdíme v kočárku, ale marně. Pořád kňourá!!!! A nejhorší je, že odmítá prso!! Vůbec nechce jíst!!!!! Prosím rady!!!

Chudák usměvavý Kubíček má takové trápení:( S rýmou ti neporadím, Saška ještě žádnou neměl (ťuk ťuk), ale když po očkování nespal a plakal, tak jsem taky byla na kraji sil. Taťka klidně spí i při tom brekotu a když se probudí, tak během vteřiny zase pochrupuje. Po jedné takové noci jsem mu ho dala ráno do náruče a šla jsem si lehnout, ať si dělají co chtějí...babička je naštěstí vysvobodila:) To že nechce prso může být k té rýmě, nebo nemáš dostat menzes? Saška pláče při kojo třeba 2-3 dny předtím, než to dostanu...

Ahoj Jani, teda tak já se tady lituju, jakej jsem chudák, že náš malý špatně v noci spí, tím pádem se ani já nevyspím, ale na vás teda nemáme :€\€: . Já už se litovat nebudu ale opravdu lituju tebe, to je neskutečný takový trápení :|€|: . Zatracená rýmička :w: Bohužel ti ani nijak neporadím, nám je 5 měsíců a sničím takovým nemám zkušenosti, naštěstí......Ale musí to být hrozné :( . Tak ti aspoň popřeju, ať to brzy překonáte a malý ať je co nejdříve v pořádku. A hlavně pevné nervy :h: :h: :h:

Je mi vás líto. Brouček malej, ať se brzo uzdraví. A jakou máš odsávačku? Tu klasickou- 2 hadičky, modré víčko? Stojí kolem 50Kč v lékarně. Já ji mám a používám ji i na vysavač. Sundáš tu nádobku pod modrým víčkem, nasadíš to na hubici od vysavače a je to :) Odsávačka přímo na vysavač stojí tak 300Kč, přijde mi to zbytečně drahý, když ti tahle udělá stejnou službu. Držíme moc palce :k:

ahoj, to je mi moc líto, rýmu znám velice dobře, tu odávačku na vysavač si pořiď, sice u toho taky řve,ale je to účinnější a rychlejší, kapej libenarem a nasivinem či otrivinem. Jinak je taky perfektní nakapat pár kapek do aromalampy nebo jen do vody eukalyptus, hodně to pomůže na dýchací cesty, krásně se pročistí. A samozřejmě zvlhčovat vzduch, mokré plínky kolem postýlky. Držím palce

Čauky,je neděle,takže asi nikam pro odsávačku nepoletíš,kór,když je malej nemocnej.Slyšela jsem,ale ještě nezkoušela,udělat do prázdného kelímku dírku a protáhnout tou dírkou hadičku od odsávačky a dát na vysavač,prý to má stejný efekt jako kupovaná,zkus to.Pak napiš :-D Ať se rychla uzdraví bobek.

Chudáček malinký, takové trápení. Zkus tymiánovou mast od Justu. Švagrová si to moc chválí, večer vždycky namazala malému prsa a hodně se mu ulevilo i od rýmy. Ale dává se toho jen malinko. Je to hodně silné.

In reply to by rmvm

díky moc, koukala jsem do lékárny a tam ji neseženu :n: za chvlíli totiž posílám manžu do lékárny......kde se dá prosím tě ta mast sehnat??

In reply to by Janča24

Nemáš ve svém okolí někoho, kdo obchoduje s Justem? Jinak ji neseženeš. Já tu mast mám od porodní asistentky z nemocnice. Mohla bych Ti ji poslat poštou, ale než by to došlo... Nemáš známou zdravotní sestru? Ty většinou ví, od koho to sehnat.

Ahojky,to je tedy trápeníčko. Určitě bych si koupila odsávačku na vysavač,je perfektní a uvidíš,že se malému hned uleví! Nosík bych mu zvlhčovala Libenarem nebo Vincentkou a na rýmu mi použivame Nasivin. Hned bych manžu poslala do lékárny,ať se taky stará,je to přeci vaše dítě a uvidíš,že se malému opravdu uleví. Držím palečky,ať je brzy líp!!!

ahoj mi jsme meli to samé,malemu se nakonec udelal zanět průdušek.koupila jsem si odsavačku na vysavač hodne mu to pomohlo,odsaly a po 10min spal.Náš maly byl taky hodně uřvanej myslela jsem že mě trefi :? .Změnilo jse to když malemu bylo 4.měs,uklidni se hodne u muziky,taky mi odmital prso ale bylo to kvuli rymě,ted jsme na um.kolik je malemu?nebo zkus odstřikat a dat mu to s lahve.

Jani, to je teda trápení... My jsme zatím měli jen rýmu a tou odsávačkou na vysavač to šlo perfektně odsát, taky nám hodně pomohly kapičky do nosu, které jsme dostali v porodnici - Libenar.... Jinak nejlepší asi bude zajít zítra k doktorovi, aby ho prohlídl a dal mu nějaké prášečky. Držíme palečky, aby se z toho malý co nejdřív dostal :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky