Přežila jsem bez manži a mám dva dotazy...

19.06.2010

ahoj holky, tak se hlásím, že už mám manžu po pěti dnech doma a ty čtyři noci jsem nějak s malým přežila, i když včera se rozhodl, že mi to dá ještě pořádně vyžrat :-) se zavinutí se sám vždy dostal tak po půl hodině a pak se vždy rozbrečel, takže jsem asi od desíti do půl třetí k němu pořád lítala a zavinovala a zavinovala - no fakt na palici... Chci se vás ale zeptat na dvě věci. 1. Kolik vám mimča na UM vypijí tak v těch čtyřech, pěti měsících čajíku? 2. Vy-co dáváte už příkrmy - jak to máte s kaděním u prcků? U nás to je tedy teďka vždy co dva dny a dneska tak tuhé, že jsem to mohla jít vytřepat do záchoda :-( Zkoušela jsem švestkovou i meruňkovou šťávu od Hippu, ale to mi malý vůbec nechce pít - i jsem mu to krapet příhřála-protože on nic studeného nevypije a bohužel bez úspěchu. Tak teď začínám zvažovat, že fakt asi koupíme ty probio kapky v Polsku a možná by mu to na tu zácpu pomohlo, jinak už fakt nevím... Lucka

Já tedy jen k těm probiotikům... dávám Biopron (na doporučení dr.) jsou to tobolky, vysypu je do mlíčka a dávám jednou denně. Od té doby co je dávám, jsme prakticky neměli prdíky a myslím, že je to jejich zásluha.
My probiotička dávat musíme, kvůli ATB. Předtím sjem dávala nějaké v sirupu, už nevím název, ale ty Biopron jsou super! :a: Je tam 30 tobolek a stojí kolem 210 Kč.

In reply to by Andělína

My máme taky Biopron na doporučení naší mudry, ale užívám je já, protože pořád plně kojím. Beru je od té doby, co jsme přijeli z porodnice a Tobíšek od té doby neměl s prdíky žádný problém. Střílí to o sto šest :s: . Vlastně ani nevím, jaké to je, když mimi trápí prdečky (naštěstí). Takže souhlasím s tebou a taky můžu jen doporučit :one:

In reply to by LucinkaPusinka

Tak to mě mrzí, že vaše mudra nic takového nezná. Naše Dr. měla u sebe letáček o tom Biopronu, když u nás byli po příchodu z porodnice a řekla jsem jí, že trošku bojujem s prdečkama. Ještě dodala, že je to na přírodní bázi, takže to malýmu nijak neuškodí :one: A jsem s tím fakt spokojená :one: . Tak to zkus koupit taky, ale ten dětský, když nekojíš a už přikrmujete. Nebo se poraď v lékárně :) . Jmenuje se to Bipron Valosun. Bude to třeba chvilku trvat, než se to dostane pořádně do Míšánkova organismu, ale třeba to pomůže a budete mít klid :) . Náš malý, i když třeba nekajdí nebo jen jednou denně, tak ale prdečky mu jdou jedna báseň. Tuhle si tak kráááásně pšouknul, když jsme byli v krámě a stáli frontu u lahůdek. A jak měl plínku, tak to ještě víc zadunělo, až se lidi otáčeli. No musela jsem se smát :s: . Manža stál za mnou a já se musela zeptat, tos byl ty nebo Tobíšek???? A manža se jen řehtal a že to byl Tobíšek :s: . Takže my takhle střílíme na veřejnosti. No hlavně že ho nebolí bříško :)

In reply to by Andělína

No jasně ;) , řekla nám to zrovna na té první prohlídce, jak chodí doktorky domů. Prdečky nás trápily jen v porodnici, pak nám ona tohle poradila, trvalo to asi týden, než to začlo účinkovat skrz moje mlíčko, ale od té doby je klid. Já právě myslela, že jste na UM, protože je i Biopron přímo pro děti, ale ten je až od třech měsíců. Já to mám "Biopron pro dospělé a děti již od 4 let věku", to je napsané na krabičce. Kupuju si velké balení na 2 měsíce, je to levnější, než to menší a stojí mě to cca 350 kaček. A ještě k tomu piju denně jeden fenyklový čaj odpoledne a jeden kojící čaj večer.

In reply to by Lulu 82

Tak my máme BIOPRON FORTE je pro dospělé a děti od 6.měsíců, ale to nic, bereme je vlastně od dvou měsíců - nebo dvou a půl a je to dobrý.
Napadá mě, že já mu je musím dávat přímo, páč mu dávám i ty antibiotika přímo, aby to mělo fakt ten správný a velký účinek...
Opravdu si ten Biopron nemůžu vynachválit.

Ahoj Luci, tak to jste šikulky, že jste to s Miškou takhle bez taťky zvládli :one: . Já ti teda k tvým dotazům nic neporadím, protože s tímto zatím zkušenosti nemám. Ale děsím se toho, jak ty tu píšeš, že po příkrmech má Miška tak tuhé bobečky. Snad náš Tobíšek nebude mít takovýhle problém. Doteď ho bříško nijak extra naštěstí nebolívá. Tak doufám, že mu to vydrží. Ale za měsíc by jsme měli taky začít s příkrmama, malýmu bude půl roku. Tak se toho trochu bojím :|€|: .
No jinak vám přeju ať je to s bobečkama lepší a ať vás bříško netrápí. Mějte se krásně a papá Lucka :)

zkus změnit mlíko...Eminka kadila takový bobíky,že až hrůza...chudinka...nejprve byl nutrilon comfort,po nějakém čase ale po něm začala strašně blindit,pak nutrilon Ar proti zvracení ale to byly fakt šílený hovnousky...no a ted jsme dali Nutrilon Extra,je spokojená,blindí jen maličko a kaká dvakrát denně! :) a někdy toho čaje vypije 120ml...někdy mín,někdy víc...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky