Tak jsme doma :)))

18.06.2010

Tak jsme od středy zase doma z nemocnice :\x: :\x:
Malá "zaostává" o dva týdny, což už není tak kritická hranice a všechna ostatní vyšetření byla v pořádku, takže už nebyl důvod, abych tam nadále zacláněla :€p€:
Takže teď má ve 33.tt. asi 1340g (no, nic moc, ale roste :girl: )

I když s tím propuštěním bylo namále, pan doktor udělal UTZ, řekl, že je to teda dobrý a pak, když už jsem byla sbalená a oblečená, tak přišla sestřička, že ještě natočíme poslední ozvy.
No, a jako na potvoru se začal malé pro změnu zpomalovat chvílema srdeční rytmus (předtím se to nestalo ani jednou), tak jsem tam ležela asi 45 minut a pořád se čekalo, jak to dopadne..., jestli si mě tam zas nenechaj kvůli tomu ://:
Nakonec mě ale pustili, že ta odchylka ještě není tak nebezpečná a za 14 dní kontrola.
Tak doufám, že zase píďalka vyroste (protože už nebudu brát ani kapky ani Magnosolv na výživu)a srdíčko bude taky dobrý :€s€:

A děkuju všem, kdo nás povzbuzoval a myslel na nás :h: :k: :k:

Ahojky,to je fajn,že už jste zase doma.Přeju aby maličká pěkně rostla a ty vitamíny pro těhulky si určitě kup.Já je užívám od začátku těhu a malá odpovídá i když mě se zdá že je velká.Nejdříve jsem měla GS MAMAVIT a pak mi na Genetice doporučil dr. CALIBRUM mami,že je prý lepší,není ani moc drahý stojí 210 - 220 kč /60tablet (na 1 měsíc) a pak ho mají i ve větším na 2 měsíce a ten se pohybuje kolem 380 kč.
Tak se drž a pohlaď :€O: :s: :a:

Ahojky, držíme palečky, ať malinká už hezky přibírá... Náš prcek je také o dva týdny menší, ale teď to pomalinku začíná dohánět - jsem dnes přesně 36+0 a v pondělí měl jen 2220g (měl by mít už kolem 2600g), já tedy jím magnesium proti křečím, chytaly mě hrozné v obou nohách, a aby mimi přibíralo, tak jím MAMAVIT. V jedné nemocnici mi říkali, že ho nemám jíst každý den, že jsou pak mimi moc velká, ale přávě když jsem začala užívat obden, tak začal zaostávat, tak jím každý den a malý se drží... Možná to tím není, ale já mám dobrý pocit... :qu:
My jedeme zase na UZ v pondělí, má zvětšené ledvinné pánvičky, tak nás pořád hlídají.. Zatím se to taky drží..
Držíme Vám mocinky moc palečky, ať malinká přibírá a je vše v pořádku!!!!! :cc):

In reply to by Jana Hájková

:+^*: No, já moc ty těhotens.vitamíny nemám ráda a když jsem se ptala Dr., jestli mám něco víc jíst nebo tak, tak říkal, že to je spíš funkcí placenty a to jídlem neovlivním. Takže mi doporučil klidový režim, že se pak líp prokrvuje a vyživuje. Uvidíme, protože mě klidový režim vůbec nebaví a doma ho ani nějak nedokážu vydržet..., ale trochu se snažím :€s€:

Kup si vitamínky pro těhulky po těch by mohla něco přibrat, je tam hodně vitamínu B. Magnosolv není na přibírání, ale na křeče a tím pádem na zklidnění dělohy, je to jenom hořčík a po hořčíku se nepřibírá.

In reply to by Dadis

aha, no vidíš, tak to teda nevím, proč mi ho dávali, protože křeče nemám a břicho mi taky netvrdne, tak jestli jen jako prevenci..... :n: Každopádně mi přišlo, že se mi po něm hodně zlepšila pleť, teď už se to zase bohužel vrací do normálu... :O

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka