Monitor dechu. Ano nebo Ne?

01.03.2008

Ahojte..Prosím poraďte. Jaký názor máte na ty monitory. Hodně lidí z okolí mě od něj zrazuje a já bych ho aji chtěla :). Nedokážu si představit, že budu co chvilka lítat se zrcátkem a kontrolovat, jestli malá dýchá, protože na tohle bych byla blbá dost. A pokud si ho budete pořizovat, tak s jakou značkou máte nejlepší zkušenosti? Díky

ahoj, já jsem taky dost na vážkách, ale holky tady psaly, že se stává, že to začne pípat třeba jen když miminko zívne....já bych asi dostala infarkt, kdyby mě to takhle vystrašilo..nevím zatím sem rozhodnutá monitor dechu nekupovat, ale třeba ještě změním názor...¨papa
Pellullinka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

moje máma ho taky u mě neměla, ale nedávno jsem se dozvěděla že jsem přestala dýchat, radši jsem se neptala co se mnou dělali

Díky holky za podporu...Radši ať to jednou zapíská, než abych co deset minut kontrolovala, jeslti mimčo dýchá. Půjdu asi do té Nany.

můj muž, tak já ani nevím, co bude kupovat. Já budu mít malého hnedka vedle sebe a jako moji rodiče jej budu chodit kontrolovat. Nejsem si jistá, jestli by mi to přidalo klidu, nebo starostí... Moc jsem ti asi neporadila, co?

Tak my si ho porizovat budeme....vlastne jsme nad tim ani neuvazovali dlouho.Zatim nevim jakou zancku nevyznam se v tom.

já ho mám, je pravda že už jsme měli 3krát poplach, ale jsem ráda že jej mám. Pokud ho chceš, musíš počítat s tím že min. jednou pískat bude, miminka mají nepravidelný dech a to už je důvod proto aby to začlo pískat, takže trošku nervy, ale už jsem si zvykla :one:

Ahojik tak mi se s manželem nakonec rozhodly si ho taky pořídit a dokonce nový.Je to dobrá investice tak proč ne.Mám dojem,že nej.značka a co má opravdu 90%lidí co se pro něj rozhodly je monitor dechu nany.Chceme ho taky pro klid duše takže si ho budeme příští týden objednávat.Taky bych asi nebyla klidná a pořád seldovala zda mimísek dýchá nebo co.Takže edejna rady lidí a dělej jak ti vělí rozum-.

In reply to by miky

O Nany jsem tady četla. Když jsme řekla manželovi, že ho chci, tak samozřejmě hledal radu u zkušených tatinů a s tímhle přišel. Prosadila jsem si, že je mi jedno, co říkají ostatní, že já ho chci. A zase mám na druhou stranu strach, abych zbytečně nešokařila..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka