Roup detsky?

19.06.2010

Ahojte holky,chtela bych se zeptat jak se projevuje teda spise priznaky u roupa detskeho??Dekuji za rady....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj malá od sestřenice je teď má a u ní se to projevilo tak že každý den večer si stěžovala že jí tlačí prdelka.Tak šli k dr.a dr.řekla že to chytla od jejich psa mají ještě malinkého jinak sestřenka jí kařdý den kontrolovala hovínko a něco viděla až po týdnu říkala že jsou to takový malinký nitky.V lékárně dostali nějaký lék který nejdříve museli namíchat a myslím že je jen na recept.Tak mazej k dr.většinou když si takle děti stěžují že je to bolí,svědí nebo tlačí tak jsou to roupy.

Přípravek Pyrvinium není dostupný u žádného distributora v České republice (došlo k ukončení výroby). U svého lékaře žádejte alternativní přípravky vázané na lékařský předpis.

Roupy - cervici ve stolici. Roupy můžeš chytit běžně, když si nebudeš mýt ruce a přijdeš s tím do styku a na to stačí, aby je měl tvůj pes nebo kočka, děti ve školce to mohou chytit jeden od druhého. Není to žádná hanba, tak to zkrátka je a doktoři, kteří se nad tím pozastavují, jsou pitomci. Jako mala jsem je mela casto - mela jsem na to takovy ruzovy sirup (bohuzel nepamatuji jmeno, snad pyrvinium - bohuzel uz se nevyrabi, ale v lekarne ti jiste pomuzou)
Snad jsem ti trochu pomohla..ale v lekarne ti pomuzou vice :)

In reply to by pavluska1984

Nejčastějším projevem roupů je svědění v okolí análního otvoru. U žen může postihovat i oblast zevních pohlavních orgánů (vulvy). Obtíže jsou největší v noci kdy samičky vylézají ze střeva aby nakladly svá vajíčka. Svědění je velmi úporné a nutí ke škrábání. Na postižené kůži mohou vznikat zanícené škrábance a povrchové hnisavé záněty. U dívek mohou být roupy příčinou zánětů pPřítomnost roupů a svědění způsobuje u dětí charakteristický neklid a nespavost. Odtud také vzniklo rčení „má roupy“ pro stavy, kdy jsou děti nadměrně živé a aktivní. Ne každé takové dítě ale má doopravdy roupy. Na druhou stranu, přítomnost menšího množství roupů se v některých případech nemusí vůbec projevit a zůstává dlouho skryta. ochvy.Cílem léčby je zahubit všechny žijící roupy v trávicím systému. Slouží k tomu několik různých léků. Nejznámějším z nich je Pyrvinium. Obvykle stačí jednoduchá léčba sestávající z jediné jednorázové dávky. Současně s nemocným je třeba přeléčit i ostatní členy jeho rodiny nebo kolektivu (např. v mateřské školce). Lidová medicína doporučuje proti roupům česnek. Jeho účinky na parazity však nebyly dostatečně prokázány.
Součástí léčby jsou i režimová opatření. V rámci prevence nové nákazy je nutná zvýšená hygiena. Základním předpokladem je mytí rukou před každým jídlem, stříhání nehtů nakrátko, pravidelné mytí konečníku a denní výměna a vyváření spodního prádla. V odstupu několika týdnů (2 až 4) od užití dávky léků je vhodné léčbu zopakovat.

ahojda nejčastěji horečkou, dušností, kašlem, vyrážkou,Dochází k poruchám spánku, bolestem hlavy, neurózám, zánětům močových a pohlavních cest, vyvolané cestujícími červíky. Přítomnost červů ve střevě může dále působit bolesti břicha či podráždění slepého střeva a silne svedeni konecniku

In reply to by hipouseksousek

To nejsou příznaky při nakažení roupem dětským. Roup necestuje organismem, ale zůstává ve střevě (vzácně může zabloudit do močové trubice).
To co popisuješ jsou příznaky po nakažení třeba škrkavkami od psa. Tam larvičky "prolézají" tělem a můžou způsobit nejrůznější záněty.

In reply to by hipouseksousek

ja teda nevim, ale horeckou jsem jako mala netrpela! Jen cervy ve stolici ze spiny - dost casto jsem si kousala nehty a tam prave jsou zarodky - vajicka techto roupu, ktere se pak vylihnou. Neni to nic dramatickeho. Proste na to staci par ml sladkeho sirupu. A i jako prevence. Teeedy, pokud je jeste na trhu. :)
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka