Tak máme tady 41tt

18.06.2010

Krásný den :a: Tak mi máme s Vanesskou vstup do 41tt podle ultrazvuku už 42tt mazec ! :O Jak vidím tak se to tady krásně rozrodilo opět to je paráda a na mě skoro nic nejde ! Ach jo !! Druhý termín máme v neděli 20. tak jsem zvědavá a doufám že Vanesska půjde teda v termínku ! Je zajímavé že od pondělí odpoledně začaly bolesti ale zatím nepravidelné a to je až do dneška kde mě celou noc tvrdlo bříško je to hodně nepříjemné pár kontrakcí bylo a vedlo to od zad směr do předu a dneska mi zase prozměnu hrozně píchá v podbříšku ale myslím že to opět přejde ! Nebo že by se ten spodek celej týden nějak připravoval? :? :? Už aby si to malá rozmyslela a chtěla jít sama mě se na to vyvolání v pátek nechce !

Jo to sem si taky řříkala, že se mnou nic není, ještě jsem to tady psala holkám a pak jsem je předběhla s porodem prvního syna. Takže nezoufej, může to být z ničeho nic, dneska jsou bouřky zase, tak třeba se to už rozjede :-)
Terez, Kristian a Lucián

Vy jste ještě v celku? Vanesska se má v bříšku u maminky moc dobře. Ona si to určitě rozmyslí a zanedlouho bude s tebou!! Držíme palečky, papa Gabka.

Ahoj Carsynko :girl:
no koukam že tady spolu pekne valcime :€): já dnes podle ms 40+3 a dle ultrazvuku 41+4...to je taky mazec :00: já myslela že tuto noc už taky nevydržíme :||): a přeci stale tu jsem...včera mě doktor překvapil s tím,že pokud se o víkendu nerozpadnu,mám přijít až v utery,no chapes to?Pak ze se teprve domluvime na vyvolání...to už budu asi tak 43.týden :jawdrop: :s: :s: ale porad tajne doufam ..uz se to neda vydrzet...rano ze me odesel krvavy hlen a tak si rikam ze by uz snad konecne?No tebe taky strasili vid,jak budes rodit driv :!k: já nevim na co ty naše holčičiky čekají :!k: :!k:

In reply to by m.misule

Ahojky to je ale strašné co ? Já už se těším abych to měla za sebou když večer bylo to tvrdnutí tak už to nebylo tak že chvilu ale skoro pořád a pak se trošku přidaly kontrakce já doufám že to půjde na termín toho 20 června ! :? kéž by včera jsem taky zkoušela tu stimulaci bradavek a mělo to účinky tak to dneska zkusíme znova

In reply to by carsynka

mě nepomaha vubec nic,vcera doktor na mě,ženska proboha čím se krmíte,vždyt jí se vubec od Vas nechce :s: každy den jsem naložena ve 100 stupnove vane,pak taky stimulace,hopsaní na balonu,cvicim na stoji cca 20 minut,takova jakoby simulace behu ,vybiham schody-to pritel vzdy rika-tak na to fakt nemam te pozorovat. :s: :s: :s: sexik taky byl a niiiiiicccc :s: :s: :s: tak ja pujdu asi zase neco delat,ikdyz jsem unavena a nevyspala,at je :girl: :girl: mame brzy venku :a:

Ahoj, no ta se u tebe teda drží zuby nehty :) asi je ji u tebe moc dobre :) ... No s tim pichanim v podbrisku a jeste jako by niz , to taky citim a nechapu co to je. myslis ze by to mohla treba hlavicka tlacit a otvirat cesty? Ale teda ja zadne bolesti ani tvrdnuti nemam, ale je fakt ze mam taky jeste cas.... Ale ty uz to budes mit kazdou chvilinku, neboj. prijde to kdyz to budes nejmene cekat , treba az pujdes nakoupit. Uvidis bude to brzo :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka