toxoplasmoza

18.06.2010

ahoj tak jsem byla ve středu na infekčním kůli toxu, nic moc mi tam neřekli jen že z těch výsledků není moc moudrý , tak mi odebrali znova krev a dali antibiotika a za 14 dní jedeme znova. Snad budeme vědět víc.

dneska je ta medicína opravdu jinde tak se tolik bát nemusíš. kamarádka měla již pokročilejší toxoplazmózu při posledním těhu, byla necelé 4 měsíce v nemocnici kvůli tomu, pak porodila , holčička byla úplně zdravá...takže se bát nemusíš..dnes je malé 9 let:-) takže i předtím už si s tím věděli rady :-))

Ahojky, na to infekční jsi šla sama nebo tě tam po nějakých výsledcích poslali? Mám doma 2 kočky - ale nikdy nebyly venku, takže teoreticky nic chytit nemohly a taky já už bych dávno měla protilátky (bude jim 6 let). Alespoň takhle jsem to někde četla. A toxo se dá chytit hlavně z jídla - nedopečené a tak, třeba králík. A nebo z trusu koček - a musí to zas projít tvým trávicím ústrojím. Tak mě zajímá jestli jsi šla na ty testy aktivně nebo jestli na něco přišli doktůrci :-) Jinak držim palečky, všechno dobře dopadne, neboj.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

souhlasím!
Pokud nemáš , Jani, nějaké vysoké hodnoty, tak to přeléčí a bude to v klídku, neboj! :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Doktor se tvářil v klidu a byl usměvavej a vtipnej tak snad to bude dobrý jinak si myslím že kdyby se mu opravdu něco nezdálo tak by se tvářil jinak.Jana

Ty jo toxoplazmoza neni sranda....udela to z plodu takovy rosol...kdyz mi to mama vykladala bylo mi zle!Tak hlavne at ti to dobre dopadne...Ja se radsi zviratum,kockam cele tehu vyhybam..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky