Co platí na nevolnost

18.06.2010

Ahokjy všechny, nejdřív malá omluva - hrozně moc dlouho jsem tu nebyla. A navíc jsem přišla žádat o radu. Jsem v 10tt a už pěknou řádku dní trpím nevolnostmi, netuším, kdo to pojmenoval ranní nevolnost, protože, ve dnech, kdy ráno nezvracím, tak je špatně celý den. Snažím se jíst malé porce hodně často denně, aby mi nebylo zle, ale to se také minulo účinkem, protože jsem začala navštěvovat toaletu v každou denní hodinu. Je to hrozné. Jsem příšerně unavená. Poraď te co s tím. Jinak v pondělí 21. 6. jdu na ultrazvuk, tak jsem zvědavá. Děkuji moc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak mně pomáhala cola s ledem, piškoty, smetanová zmrzlina, suchý rohlíky, ale bylo mi blbě celou dobu, takže to asi moc nepomáhalo a to jsem za celou dobu těhotenství zvracela jen jednou.

Tak za prvé: když jsem tohle řekla gynekologovi já, že mám nevolnosti a zhubla jsem ze 45 na 41 kg, vynadal mi, proč jsem mu to neřekla hned. Okamžitě mi nasadil čípky TORECAN. Zeptej se ho na to klidně hned dneska. On ti je napíše. Pomohly mi úplně 100% A BRALA JSEM JE JEN 1X DENNĚ a druhá věc: nejvíc pomáhá vychlazená coca cola :) no a samozřejmě hlavně po ránu bys měla jíst něco dietního, asi suchary, nebo chleba a hořkej čaj, taky ty bylinkový hodně pomáhají, pa

Ahoj, byla jsem na tom úplně stejně, po jídle mi bylo lépe ale dej si pozor už ve 12 týdnu jsem měla cca 6 kilo nahoře, když jsem šla rodit bylo to 31 kilo. Bylo mě zle do 5 :€z€: měsíce a pak od 8 až do konce. Kup si ty lízátka v lékarně a ty zázvorový tablety, pij zázvorový čaj s kořene je to i zdravé ale opatrně s mírou, já pak nemohla cítit ani normál zázvorový čaj :sick: K snídani jsem jedla banán nebo to co se dobře blilo a jedla jsem ještě než jsem vstala z postele. A jinak mi bylo tak zle i na večer, že jsem myslela že nebudu.

Ahoj, ja to mela take.A zadna lizatka atd mi nezabirala.Dr.mi napsal prasky Torecan.Brala jsem je 3x denne a super,zadne nevolnosti nic..jen jsem nesmela vynechat davku....bylo to hned zpet:-)

Ahojky do 5 měsíce jsem pravidelně ráno letěla na záchod,někdy i večer.přibrala jsem 1 kilo za tu dobu,což je zázrak.Ale neboj jednou to přestane,musíš vydržet :///: Byla jsem uplně vycuclá,nedošla jsem pomalu ani k dr.no hrůza.Tak ať je ti brzy líp. :a:

Ahoj, to znam, ja jsem 9tt a spatne me je cca od konce 5 tydne, chute nemam-spis nechute, nemuzu sladky, z toho se me dela zle, bile pecivo take ne, no kdyz o to premejslim, tak skoro nic, co me nevadi je tmavy rohlik s maslem, jogurty jsem vzdy milovala, ted je primo nesnasim...., s prvnim jsem trpela na nevolnosti do zacatku 13 tydne, ale je fakt, ze jsem mela alespon na neco chut, i kdyz pak me z toho bylo zle. Ale ted fakt nechut. Nestalo se mne zatim, ze bych si rekla, je to bych si dala.... Tak at to brzy prejde, pa

moc dobře vím o čem mluvíš,já mám zase nevolnosti až večer a také nechápu kdo tomu dal název ranní nevolnosti???Jinak mě docela začalo pomáhat prostě pořád něco jíst třeba mističku jahod za chvíli zase něco atd...zkoušela jsem i zázvorová lízátka,ale ta mi nepomáhala.Tak at to brzy ustane. :a: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky