Klub Prosinec 2010

12.04.2010

Ahoj holky, poprosila jsem o založení klubíku pro prosinčátka 2010, tak všechny co máte termín porodu v prosinci, šup sem :s: Těšíme se na vás...pa

Opožděně, ale přece. Čekala jsem na 1. ultrazvuk, abych měla jistotu. A teď jí mám :) Jsem 12+1 a včera jsem poprvé viděla naše druhé miminko. Doma už máme téměř dvouletého raubíře :)
Termín máme zatím na 30.12., takže uvidíme, kdy se nakonec prckovi bude chtít ven :)

In reply to by Juulca

tak to je super!!!
Moc gratuluju a doufám, že vše bude OK. Já už toho mám dost a těšim se až Adéka vyleze ven.Už jenom 3 týdny. Doktorka mi dneska říkala, že to vypadá , ž eto bude dřív. Už mi kleslo břicho a pěkně mi tlačí.
Tak se držte a užívej si.
papa Evik

In reply to by evinkak

Evi děkuju. Věřím, že to tentokrát už bude bez problémů :)
Ty jo, za 3 týdny, to už je za chvilku. Taky se drž, za chvilku bude Adélka u tebe :) Ještě že teď nejsou takový hice, to se to asi musí snášet líp, než s Denískem, co? To bylo pěkně parný horko.
Tak se opatruj a já si vás pak i s Adélkou omrknu na FB ;)

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Čekáme první vytoužené mimnko po více jak roce snažení.jednou nám to už klapnlo,ale nedopadlo to (samovolný potrat) ale teď mám termín 8.12. nebo podle utz 13.12. Takže snad nám všechno půjde tak jam má krásně nám porostou :€O: na ježiška dostaneme nej nej nej dáreček a to :|P:

Ahojky všem, také jsem teprve objednaná k doktoru na ultrazvuk, termín mi podle klasického výpočtu řekli 4.12., tak Vám všem přeji ať je první vyšetření ok:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka