Kolem 15hod budu mít výsledky z krve a bojííím se

17.06.2010

Ahoj holky,
zařekla jsem se, že už se nebudu nervovat a prostě si budu užívat těhulkování. Ale nějak mi to nejde. Kolem 15hod budu mít výsledky z krve. Včera by mě ani nenapadlo, že by mohlo být něco špatně, ale už 2 dny mě opravdu bolí břicho jako před ms, tak se teď hrozně bojím, že se něco stane. Vím, měla bych být v pohodě a myslet pozitivně, ale mě to dneska prostě nějak nejde. Od včerejška jsem i protivná na přítele, odpoledne jsme se chytli a dneska jsem na něho vyjela znova. Je mi to strašně líto. Pracují mi nervy, on to sice chápe, ale vím, že takhle to dál nepůjde. Asi už si pomyslíte, že jsem opravdu hysterka, možná jsem, ale potřebovala jsem se vypsat.

Hoooolkyyyy, hcg je 376,7 což prý odpovídá tomu 5.týdnu. Na utz jdeme 8.7. v 9.40hod., to jsou dlouhéééé 3 týdny. Ale já jsem holka statečná a vydržííím to :) Já to naše miminečko už teď hroooozně miluju :h:

In reply to by jujunka

Huůůůůrrrááááá !!!!!!!!!!! :qu: :qu: :qu: :qu: .
Ale víš co to znamená ? ŽÁDNÉ NERVY, ŽÁDNÉ ŠPATNÉ MYŠLENKY... jen a jen užívání si toho, že ČEKÁŠ MIMINKO !!!!! A bude to kluk :C]]: :C]]: :C]]:

Jujko, NECH TOHO :k: :k: . Kočičko, co se stalo Janičce je moc smutný, ale Ty se tim nesmíš nechat znepokojovat. Ty jsi Ty....Nemaluj čerta na zeď !!!! Všechno bude určitě v pořádku, tak to si to těhulkování začni konečně užívat :)

In reply to by jujunka

No konečně Ti to došlo.... :qu: :qu: :qu: .
Něco Ti povim ( dobře, napíšu :C]]: ) , snažíme se půl roku, každou chvílí mám spoždění MS...žijeme v naději. Nakonec nic. A jsme smutní, ale jedeme :*O*: :C]]: dál. Nicméně včera jsem mluvila se svojí skoro tchyní...je jí přez 50 a ještě vnouče nemá...přítel má ještě dva sourozenci, ale to jsou taková paka :C]]: :C]]: , že veškeré naděje na vnouče vkládá do nás. Je to někdy až na palici, nemluví o ničem jiném, než kdy bude svatba, co vnouče a furt dokola. Ale je zlatá. No a včera do mě zase hustila její tužby po vnoučeti a jak nám to nejde, normálně jsem se rozbrečela strachy, že to ani nepůjde. Mám odjaktěživ sklony vidět hned všechno černě a přítel je vášnivý kolař už několik let, má na tom svém kole procestovaný celý svět a říká se, že kolaři mají problémy počít dítě...tak jsem se zalekla, že nám to ani nepůjde. Dneska ráno jsem se ale vzbudila s tím, že když budu myslet na to špatné, sama si to přivolám. Musim věřit, že to vyjde. A Ty věř, že budete v pořádku, protože když nebudeš věřit....Víš co chci říct.

In reply to by Damicka

Ano, já vím, máš naprostou pravdu. Já už jednou snažilka byla (ještě s bývalým přítelem) a nešlo to, se současným přítelem nám to taky nešlo a já začínala mít pořádné depky. No a nakonec jsem musela jít na první konzultaci do CARu, aby mě "odblokovali" a zadařilo se. Mám podezření, že to bylo hned ten den :s: Můj je taky kolař a podívej, jak to dopadlo. A taky se podívej kolik je těhulek a přitom jim dr. tvrdili, že nikdy děti nebudou mít přirozenou cestou...

Juju }:) , ty zlobivko, co to :#o: žádné stresíky, usmívat se a usmívat se a usmívat se, bude to v pořáááádkuuuu, nesleduj se pořáád ty holka, nebo si tam na tebe dojeduuuuuuuuuuuuuu :s:

In reply to by Petulka_S

Peťulko, to já jsem takováhla už od malička, když mě štípl komár, tak jsem letěla za babičkou aby mi to zalepila :00: Počkej, já ti to jednou připomenu :€): :€): :€): Teď tam mimískovi šoupu masíčko a brambůrky a připravuju ho na to, že zítra jdeme zase do práce :€s€:

VERU neboooooooooooooooooooooj to bude OK.Víš jak mně bolelo břicho???vždyt sem i ležela prvních 14 dní těhu v nemocncici sem myslela že se zblázním bolesti..Ale miminko se jen uhnizdovalo a vše bylo OK.tak klideček,myslím n atebe,ju??písni pak sms,já jedu k babi a ta nema internet :€):
http://www.dominikhudecek.estranky.cz

Ahoj Jujunko, gratuluji ti... to je nádherná zpráva, ani nevím, jestli jsi se pochlubila už aji "u nás" - víš kde, na nic takového jsem nerazila... Každopádně, mám velkou radost a přeji pohodové těhu a ty příznaky a bolesti k tomu prostě patří, neboj a nestrachuj se

In reply to by PavlínaL

Ahooojky, moc děkuju :+^*: :+^*: :+^*: :-) Tam "u vás" jsem se nepochlubila, protože jsem tam hooodně dlouho nebyla a tady jsem bojovala s ostatníma snažilkama :s: Hlavně si myslím, že si mě už holky nepamatují ;-). Je to pro mě všechno nové, tak řeším každé píchnutí :€s€: Ale ono se to poddá a časem budu uklidňovat holčiny, které taky budou na začátku :€):

kocko neboj se :one: vse bude jak ma byt a mimis tam kde ma byt :cc): semnou taky nervy pracujou, dve tehulky od nas lednáčku2011 o mimi prisly a ja mam z toho noční můry a na kontrolu jdu až za 14dni :00: se asi ukoušu nervama :00:

In reply to by VeronikaV86

Verunko, mě právě ta včerejší zpráva od Janinky taky pořádně rozhodila. Já se odpoledne dozvím jenom výsledky hcg a na utz mě prý pozvou až za 14 dní nebo 3 týdny, do té doby je to prý zbytečný. Je tak dlouho taky nevydržím čekat. Njn, ale co naděláme, viď? :-) Byla jsem se projít s hafíkem, abych se trochu uklidnila a zařekla jsem se, že zkusím ty svoje nervy nějak ovládat. Fakt mi je miláčka líto. Ono to možná tak hrozný se mnou není, ale já jsem teď nějaká přecitlivělá a všechno si beru hůř :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka