Brečí a nevím proč

15.06.2010

Je to moje obřice, trápili jí prdíky a sem tam ještě potrápí, ale když je najedená, přebalená, pomazlená, odkrknutá a usíná, nechápu, proč najednou dostane záchvat od půl hodiny po 3 hodiny - přerušovaně (dýl to nevydržím a už má hlad).. hledám příčiny. Jednoduchý dotaz.. odpověď???

Ahojky Jani, nic si z toho nedělej, to 6-ti nedělí se musí vydržet, pak si jí naučíš na režim a uvidíš, že bude líp, my to tak měli, 6-ti nedělí jsme vydrželi a pak si malá zvykla na pravidelný režim a bylo líp, na prdíky moc netrpěla, ale sab simplex jsme měli a pomohl vždy, když bylo třeba, taky mast pupík byla super, namazala, namasírovala a za chvíli prdíkovala :o) Občas se nám taky stalo, že když měla jít večer spinkat, tak řvala a řvala, pomohla vždy zavinovačka, i když se v ní kolikrát kroutila, ale uklidnila se :o) Jinak s tou kýlou, říká se, že se mají děti nechat vyřvat, ale starší, ne tak maličkatý, jako je Eliška, myslím, že ten interval jsou 3 hodiny, pak je riziko té kýly, ale raději si to zjisti přesně, my jsme taky nechávali malou plakat, ale tak půl hoďky, pak jsme pochovali, byl klid, pak znova, ale je třeba, aby si mezitím trochu odpočinuli, tak držíme pěstičky, ať je to brzy za vámi a chrundíte bez plakání, papa M.

taky to tak obcas mame..je nam 6 tydnu,pomaha u nas chovani v zavinovacce a pevne ho drzet aby citil tlak pazi,ale pak ho polozim a jedeme nanovo kdyz neusne teda..taky kojim co 3 hodky,driv ne,boli ho pak brisko.takze jak chovam tak me bolej ruce a uz to hranici s rozmazlenosti:-(jo a tri dny nekadime..prijde mi to dlouho:-(

presne jak pise nize Kejsa...taky maly po pul hodine od bumbani zacne prerusovane plakat, krouti se...trapi ho brisko, prdiky..obcas se vyprdi a usne nebo je v klidu, ale obcas to prorve do dalsiho kojeni...Jana

asi po půl hodině po kojení začně v bříšku trávení což dost často (i u nás)doprovází křeče v bříšku a s tím i to přerušovaný plakání :\/:

Čauky,nemá třeba hlad?Nevím,kolik jí je,ale miminka mají kolem 6 týdnů růstového spurtíka,pořád papají a pláčou :-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka