Páteční poradna 33+4

15.06.2010

Nazdárek maminy, po nějaké době opět vkládám příspěvek.
Ty vaše čtu pečlivě, jen jsem teď měla hoňku v práci, a tak jsem nereagovala.

V pátek jsem byla v poradně a jak jinak, opět jsem dopadla na jedničku. Pan doktor to uzavřel slovy: "Spinning nespinning, je to dlouhý, tuhý, nic se nechystá". No, a tak máme povolený další maratonek, který si s Terinkou šlápneme tuto sobotu, už se moc těšíme. Určo pak vložím nějakou fotečku, abyste se pobavily nad velrybkou na spinneru. Teď už fakt vypadám dost srandovně :-)

Ve středu jsme s partnerem byli na prvním kole předporodního kursu v Podolí. Žádné novinky jsem se nedozvěděla, ale alespoň víme, u jakých dveří zvonit, když to na mě přijde, také jsme jukli na porodní sál.

Jo, jiank už jsem na mateřské, firma mi ze zákona nesmí umožnit vytvářet hodnoty :-) A tak jsem včera vyprala věcičky na mrňouska, dnes jsem žehlila, byla podruhé v těhu u paní zubákové, no prostě si užívám. Taky jsem už nakoupila nějakou hygienu do porodky, jednorázový kaťátka, atp.

Maminy, mějte se všechny básně a pohlaďte drobísky v bříškách :-)

Jé, ty taky Podolí? Já taky. ;-) A kde kdyžtak mám zvonit? My jdeme na "kurz" až 12.7. kvůli manžově práci až takto na poslední chvilku. Zatím tam chodím jen cvičit do dveří 284. :-) :a:

Ahojky Simčo, ty jsi prostě super sportovní těhulinka! A míváš třeba nějaké bolesti? Jako třeba zad a natékají ti nožky? Víš jako jestli máš vůbec nějaké těhu potíže a nebo o těhu víš jen díky bříšku :€Ss€: A chybí mi tu tvoje fotečky, jak teď vypadáš!!! Tak se nezapomeň pochlubit. Teď už budeš mít určo i víc času se vyfotit :|: My jsme dnes byli taky na předporodním kurzu a přijde mi, že díky vám všem tady jsem už nějaká přechytralá, protože nic moc nového jsem se tam nedozvěděla, ale aspoň jsme se podívali na přijímák, hekárnu, porodní sál. :one: No, pocity byly smíšené. :00: :a:

In reply to by LillaX

S tím předporodním kurzem mám úplně stejný zkušenosti jako ty. Jsem vděčná za tento portál, že tady můžeme navzájem sdílet své zkušenosti a poznatky, je to lepší něž kdejaký kurzy.

To víš, že mám taky potíže. Záda mě bolí už dýl než dva měsíce, bolest mi vystřeluje do levýho zadku a taky někdy do nohy. Ale docela obstojně s tím funguju. Nohy mi poslední dny v práci taky natýkaly, ale to zejména proto, že jsem hodně seděla. Ale po spinu jsem je měla zase jak laňka :-) Teď, když jsem na MD docela dost běhám, a tak nohy nestíhají natékat a je to fajn :-)

Fotečky určo vložím příští týden, ju? Něco ze spinu a pak nějaké nesportovní :-)

In reply to by Simča V.

Ty jo, tak mně přijde, že mi natékají za každých okolností. Buď když delší dobu sedím a nebo delší dobu jsem na nohách. Takže nezbývá než vydržet do porodu a pak se těším na své všechny botky, které zas budu moct nazout :ww: Tak joo, tak to se moc těším na ty fotečky! :qu:

No tak to bude malá sportovkyně tělem i duší. To je super, že holduješ svému hobby dál. Akorát Tě obdivuju, jak jak na tom kole sedíš s tím bříškem, já ještě před 14 dny chodila do posilovny a před a po jsem jela cca 5 minut na rotopedu a nevěděla jak se usadit, aby mi bříško nepřekáželo :s: Tak si užij maratonek a vypadá to, že se prošlapeš až k porodu, už je to za pár :s: :a:

In reply to by Gabca83

Já na tom kole nesedím, všechno šlapu ve stoje a to pak jde. Takže nás v sobotu čekají 3 hoďky nad sedlem :-) Takhle to vypadá hrůzostrašně, ale když jsi zvyklá, tak je to v poho :_)
Tak pa pa pa :-)

Ahoj,
nakonec budeš muset šlapat maraton dokud nepraskne plodovka :///:
Já moc na kole nejezdim, ale o víkendu jsem se jela kousek projet myslela jsem, že si vykloubim kyčle, jak jsem dávala kolen do stran, abych si stehnama nešťouchala do bříška.
Já už jsem taky doma, šla jsem 8 týdnů před TP a byla jsem za to ráda. Hlavně, jak byly ty horka. Jsem ale stále na telefonu a na mailu a řešim restíky, co se občas ukážou :///:

In reply to by Verda

Hi hi hi, přesně vím, jak ses cítila. Já všechno šlapu nad sedlen ve stoje právě proto, že mi břuch dost překáží. Ale je pravda, že na stacionárním kole je to něco úplně jinýho než venku v terénu.
V sobotu už budu mít zabalenou tašku do porodky, tak když to praskne, budu aspoň připravená. Pan doktor říkal, že kdyby něco, mám volat :-)
Pravda je, že se u nás v rodině spíš přenáší, tak mě to možná taky čeká. No uvidíme, rozhodně bych to ráději zvládla +- v termínu.

In reply to by Simča V.

Moje mamka mě měla o týden dřív, taky bych to brala tak. Zhruba právě na TP dostanem povolení na domek a hned nám začne firma dělat základy. To bude trvat tak 2 týdny a pak budou 4 týdny zrát. Takže ideálně šestinedělí :///: Pak potřebuju fungovat. Manžel je pracovně hodně vytíženej a neni z oboru, tak budu mít stavbu na starost já a potřebujem, aby to lítalo - žádný prostoje :///: Aby jsme do konce roku bydleli. Bude to moje premiéra jako stavbyvedoucí v terénu. Doposud jsem jen kreslila u PC :00:
Bude to mazec, ale zase příjemný zpestření mateřské, když budu muset myslet i na něco jinýho než na prdíky atd. :°O°: Buď se vyhnu obávanýmu pitomění na mateřskej anebo zmagořim úplně :€Ss€:
Je to asi blbej dotaz, ale to vedle Tebe na té fotce je fakt živej delfín?

In reply to by Verda

No téééda, plány máš fakt vydatný!
Tak budu držet palečky, ať jako stavbyvedoucí uspěješ. Bude to fakt mazec :-)
Jo jo, ten delfín je absolutně živej. Na podzim jsem si splnila můj životní sen a zaplavala si s delfíny. Byl to ohromnej zážitek, ještě pořád jsem ho nestrávila. Kdysi jsem vrcholově plavala a taky potápěla, takže k vodě jsem měla vždycky dooost blízko :-)

SIMI,TY JSI VZOROVÁ TĚHULKA... :D TO JE KRÁSNÝ,ŽE SE VÁM TAK DAŘÍ...
MY UŽ MÁME TAKY VYPRÁNO AJ VYŽEHLENO...UFF...DOCELA TOHO BYLO DOST :00: ...DNESKA SE CHYSTÁM S MAMINOU TAKY POKOUPIT NĚJAKOU DROGERKU PRO SEBE I MATYÁŠKA... :C]]:
POHLAĎ :€O: A TĚŠÍME SE NA FOTKY...

In reply to by Lucie27

Co budeš kupovat? Já jsem koupila Bepanthen, budu ho používat i na mimčo i na mé bradavky. Pak mám líh na pupíček. Jo a známá mi doporučila ojej do koupele pro prcka - Linola fett Olbad. Mají ho v lékárně, je toho 400 ml. Prý jí ho doporučil pediatr. Miminko vykoupeš, pak jen lehce osušíš a už nemažeš nebo jen fakt maličko.

Simi a kde mas nejake fotecky ?Ty jsi zlobidlo ,tak si to uzivej ze je vsechno ok je super .Ja uz se taky citim lip maly se otocil hlavou dolu tak uz me tolik vsechno neboli pred tim me kopal dolu do cipku a mocaku a to jsem nemohla ani chodit.

In reply to by jirule

No jo, já jsem s tím focením na tom dost na štíru. Ale fakt slibuju fotečky příští týden, ju? Už si musím toho melounka zase blýsknout, aby pak třeba nebylo pozdě. Poslední mám z 25. týdne, to jsem byla ještě twíííííígy ;-) Dnes už mám +12,5 kg. Jen škoda, že mi rostou hlavně stehna a zadek. Taky mám oplácaný ruce a oteklej obličej.

Jirulko, to je fajn, že se prďolka konečně otočil, věřím, že se ti fakt ulevil. Mně se malá otočila už před měsícem, tak se mi boulí jen pod žebrama. Je to prča, jak už nemá tolik místa, tak když protahuje nožičku, vždycky se vyboulí na delší čas. No a já jí na té nožičce šimrám a zlobím ji. Ona ji pak zatáhne a za chvilku zase vyboulí. Už se na tu naši prdelku fakt těším :-)

Ahojky,je super ze v poradne vse ok,nad reci dr jsem se zasmala.je videt ze vam obema pohyb svedci.jste holky sikulky.na fotecku se tesim,tak si hezky slapnete a pak dodej foto.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka