Budem rodit? Je tady nějaký klid.

14.06.2010

Tak jak to vypadá?Nějak se nám ty porody zastavili :-) Já už mám druhý den poslíčky.Včera jsem myslela,že už pojedeme a ono nic. První TP mám ve čtvrtek tak jsem zvědavá.Tím,že mě čeká druhý porod jsem z toho celkem nervozní co a jak.Jinak už bych to chtěla mít vše za sebou. Tak držím všem pěsti at se to tady co nevidět pěkně rozrodí a máme ty drobečky co nevidět u sebe. Pa pa

Ahojky, tak toto je tady věčné téma... Pár holek nám odrodilo a zase se to zaseklo :-) Nevím, na co ti mrňouskové čekají. Já mám termín v pondělí, ale žádné náznaky porodu se nekonají. Ani poslíčci, vůbec nic, tak si myslím, že to přijde jako blesk z čistého nebe :-) Docela bych brala, kdyby platilo, že dcery mívají podobné porody, jako jejich mamky. Mamce prdla voda, bez bolestí. Bylo jí dokonce blbé jet do porodky, že jí nic není, tak ještě dobu stáli na parkovišti. Pak ve špitále ležela prej jak na dovolené, najednou šup a byla jsem venku. No nebyla by to paráda? :-)
Tak ještě vydrž, snad už se brzy dočkáme :a:

In reply to by zuzkaj

to děs,každý den čekat co bude.Já už se těším až to bude za mnou.Jsem zvědavá jak porod začne a zda bude rychlovka.U prvního před 1,5 rokem mi prdla voda a to byla pohoda,než začli kontrakce.Pak už sranda skončila :-)
Jinak Ti přejí rychlý porod a at máš miminko brzo u sebe. Pa pa

In reply to by lu.kikina

Jojo, ty poslední dny jsou opravdu muka... Zítra jdu na poradnu, tak jsem zvědavá, jestli se něco pohlo. Ale určitě ne a rodit budu až na vánoce :-)
Taky přeji pohodový porod a krásné zdravé miminko :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka