Ahoj Děvčata, tak už jsem tu z města

29.02.2008

Ahoj Děvčata, tak už jsem tu z města....koupila jsem akorát chleba, no a pak něco na mlsání.... :s: . Ted jsem spořádala hamburgra,byl výbornej, mám ještě v ledničce dortíka a hlavně jsem si udělala radost, koupila jsem si takovej svetřík a časopis Maminka. Je tam na hlavní stránce Dara Rolins a moooc ji to sluší, ale vůbec bych ji nepoznala, je totiž ostříhaná na krátko, teda jestli nemá ty vlasy nějak sepnutý, ale vypadá to, že né. Tak at se jdu kouknout co je nového a pak půjdu žehlit!!!

Ahojky mas novou ikonku......krasna.Ja jsem ted prisla z nakupu a v tasce mam maminku a betynku.Jdu si udelat kafco a cist si.

In reply to by terinka

Ahojky Terinko!!! Jo jo mám novou včera jsem si to změnila ale hned jsem to tam neměla vidět, až dnes po přihlášení....? To je naše Magdalenka, je nějaká naducaná, ale je to stejně krásnej pohled.... :h: . Ja se taky chystám na kafčo, ale zase se nemůžu odtrhnout..... :s: Ten můj milej za chvilku přijede z práce a asi sem bude chtít pustit, tak toho ještě musim využít a poklábosit s Vámi!!! Večer možná pojedem do Prahy, kamarádi ze Slovenska nás pozvali do klubu, ale asi bych tam něměla chodit, jenže ono je to těžké, nejít a sedět doma, když ten druhej chce jít.Mám vše v pořádku, tak snad neublížím mimču když půjdu.... :)

In reply to by terinka

Je to klub a jmenuje se Retro, nevím přesně kde to je ale někam za Museum nahoru, právě že je tam problém s parkováním, tak nevím jestli vůbec pojedem??Vlakem nepojedu, to bych byla pak strašně unavená.....

Jééé já byla před chvílí venku a na maminku jsem zapomněla, jsem to ale tulpas :00: No tak si jí koupím večer, stejně půjdu ještě nakoupit.

Ahojky Danko, já baštila kapustu a pak jsem si taky neodpustila zákusek. :a\|: teď bych ještě něco sezobla.... :hu:
Tak ať ti to žehlení utíká. Taky mě doma čeká hromádka.... :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka