Moje bříško - spíš panděro :)

29.02.2008

Tak Vám sem dám nové fotky v porovnání s 22tt a 24.tt a teď 30tt.

In reply to by PETRUSE333

jj to byly ještě začátky, co jsem ani do 4.měsíce nepřibrala a pak se to rozjelo, už mám 14 kilo navíc na kontě a bříšánko roste, ale nejvíc zadek a stehna, snad mám to nejhorší za sebou :) Ted naposledy v poradně za 3 týdny bylo 5 kg navíc, doktor mi říkal, že asi moc papám :hu: No asi na tom něco bude :) Ale taky to byl tím, že jsem seděla celý dny v práci u pc a jen z nudy jedla a tak, za to ted, když už jsem doma, tak ani nemám potřebu tolik jíst, takže za týden a něco nemám na sobě zatím ani půl kila, tak to chci dát, že ted ve středu pujdu do poradny po 2 týdnech, že nebudu mít navíc ani kilečko, snad to pujde. Papinkám, ale nepřecpávám se a snažím se nejist moc sladkýho. a HLAVNĚ CO JSEM DOMA, TAK POŘÁD NĚCO DĚLÁM, ŽE JSEM TED BYLA NA NETU MÉNĚ NEŽ DŘÍVE, KDYŽ JSEM BYLA V PRÁCI, SNAŽÍM SE VAŘIT, UKLÍZET A PRÁT ATD. Takže to taky asi dělá hodně. Ještě musím vyprat oblečky a vyžehlit je a taky už bych mohla nachystat tašku do porodnice :dance: Mně to totiž hrozně rychle utíká :c:

Ahojky, no určitě je větší, ale pořád je to hezké bříško!!! Takové hezky sjednocené, bez nějaké prasklinky, a docela na jedné té fotce je vidět, že ti už pěkně kleslo, to mě asi ještě tolik né. Taky jsem dám příští týden nějakou tu fotku s tím svým brucháčkem..... :s: . Nevím ale jak to dávat do blogu??? No snad na to přijdu.

In reply to by lucie a rosta

Noo děkuji, ale neříkej hop, dokud nepřeskočím, ještě se mi můžou udělat, z mládí mám trošku na bocích a ve vnitřních stehnech, ale to už je vybledlé a není to zase tak moc vidět, chtěla bych mít to bříško a prsa bez strií, tak snad se to povede :one:

Stejne je to krasny jak brisko roste....a hlavne jak rychle.Ja to na sobe pozoruju....kazdym dnem je vetsi.Mas, ale fakt krasny brisko

In reply to by blondyna

jj do koule :) 14 kilo už mám nahoře,, ted se držím a mám radost, že jsem za týden a něco nepřibrala, když minule za 3 týdny to bylo 5 kilo, tak ted tam chci jít do porodny po 2 týdnech a bez kila nahoře, snad se mi to povede.

In reply to by Kasandra

Ale taky mas spis mensi brisko vid??No to ja jsem na posledni kontrole mela 3kg nahore a tedka se docela drzim tak jsem zvedava co nam v pondeli ukaze vaha na kontrole :s: ja mam nahore 13kilo tak snad by to uz mohlo stacit :s:

In reply to by blondyna

Já si taky nemyslím, že bych měla moc velké bříško, zadek mám možná ted větší :///: No už se těším až bude malá na světě a budeme obě 2 zdravé a já se to pak budu snažit zhubnout, snad se mi to povede :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka