pas dítěte a dovolená s prarodiči,poradte!

14.06.2010

Holky s těma nesmyslama co je potřeba pro dítě skrz pas se obávám že to do konce měsíce nestihnu.Malá jede s babičkou do madarska(evr.unie¨)vím že pasy nejsou potřeba,ale mamka říkala že třeba slováci jsou blbci že někdy stavěj a koukaj na pasy(což nechápu) dám ji kartičku poj. Mylsíte že v poho muže vycestovat?stejně s pasu prd zjistí jestli k nim patří nebo ne.

Kliknutím vložíte smajlíky:

V rámci unie můžeme sice cestovat jen s občanskými průkazy, ale dítě svůj průkaz nemá, takže musí mít buď svůj pas nebo být zapsané v pase u některého z rodičů... zápis v občance nestačí a když jede s babičkou, tak musí prostě mít svůj pas... babičce ho do pasu nezapíšou... kartička pojišťovny pas ani občanský průkaz nenahradí...

ahoj, dítě musí být alespoň zápsáno do pasu u osoby, které sním bude cestovat za hranice ČR. Je jedno zda je to EU nebo neni.

ahoj dovolím si poddotaz: vůbec mě to nenapadlo, jedem "jen" na slovensko a nevím jak co zařídit- jeslti malou jen zapsat do pasu nebo udělat pas vlastní?? stihnu to jestě do měsíce?

ahoj, nevim teda jak je to s madarskem, ale ja ziju v italii, moje dcerka ma zatim jen it.obcanstvi..ted jsme jeli na mesic do CR(jsem tady) a male jsem musela delat pas..prestoze obe zeme jsou v EU ... zalezi to na zemi, zakonech a mezinar.dohodach...treba CR netoleruje na deti jen obcanku,musi mit pas... radeji se informuj na ambasade prislusne zeme . Pak jsou z toho zbytecne problemy , ktere ja osobne bych v madarstine ;))) resit nechtela :)))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka