dětské písničky- zpíváte? kde stahnout?

kačenka1711
13.06.2010

ahoj kočky, mame mesicniho klučíka a když je neklidný, tak bysme mu s manzelem radi zpívali, ale jaxi si už žádné dětské písnicky moc nepamatujeme, takže z nás padaji koniny :) nevíte kde stáhnout takové ty klasické písničky pro děti? text nebo primo písničky? co zpíváte vy vasim mrnouskum?děkuji moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, já zpívám pořád, ale dětský si pamatuju nějaký ze školky a nejsou moc hezký na poslouchání, takže sem zpívala vždycky lidový neboi koledy.čim složitější melodie, tim se jí to líbilo víc, dětský jako třeba pejsku náš a žába skáče po blátě se nám osvědčily až tak po roce,-)

Když na googlu napíšeš písničky pro děti MP3, tak toho najdeš spoustu...jen namátkově jsem teď našla http://pisnicky-pro-deti.blog.cz/0802/ukazky-z-cd-v-mp3 , nějaké poučné co jsem nikdy neslyšela, ale mohly by se hodit http://www.vandaastanda.cz/pisnicky-pro-deti/ písničky z pohádek a taky pohádky http://www.online-pohadky.cz/15-mp3-pohadky/24-pisnicky-z-pohadek/ pár od Uhlíře http://www.ceskemp3.cz/Zdenek-Sverak-a-Jaroslav-Uhlir/ .... když budeš chtít, tak ti najdu i jiné. Ono opravdu musíš hledat a stahovat do PC, na každé stránce je jen pár kousků, záleží co přesně tě zajímá. Jinak pokud stahujete tak se dají na http://tracker.cztorrent.net stáhnout i celé CD. Jana

mám taky měsíční miminko a když má náladu tak ji pouštím na youtube.com červený šáteček, travička zelená, pásla ovečky, holka modrooká atd. a zpívám ji. Je pravda, že taky ze začátku jsem si pamatovala jen kousek a teď ji to můžu zpívat i bez youtube ;) Dám odkaz... http://www.youtube.com/watch?v=vTOUuhAxR8k :a:

kačenka1711

In reply to by Ercaa

báječné, to jsou přesne ty pisnicky co jsem myslela. umim tak zacatek a takhle se to muzu doucit:-)

Ahojky Kači my zpíváme písničky z pohádek - na ty klasiky mi Verunka nějak nezabírá :)) máme 3 oblíbený - Široký hluboký, Láska na 100 let, šípková řůžička (Princezna ze mlejna, šmakote babičko čaruj, princezna ze mlejna odtud jsou ty písničky)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka