Au au au

29.02.2008

Tak holky začínáme 40. týden a já mám od rána bolení bříška. Jen čekám jestli se to ještě zhorší protože je to silnější než poslíčci ale slabší než kontrakce tak uvidíme. Každopádně je krásný datum 29. února :) to by byla paráda kdyby se Kačence chtělo ven :)

ty se teda máš!!! Mě tohle datum taky nevadí, nějak jsem nepočítala s tím, že by malej mohl být březňátko, ale už to tak asi dopadne :( protože já žádné bolesti nemám :( takže my asi dnes už neporodíme :r: termín jsme měli 26.2. a já si myslím, že jestli budu rodit spontánně, tak to bude z 1. na 2. března :///: a jestli ne, tak mi to budou vyvolávat... ale to se taky může stát, že se malej narodí a bude mít rovnou svátek :r:

Ahojky Ketinko!!! Jůů 40.týden to já budu až za deset týdnů a strašně se na tu chvíly těším!!!! Přijde mi že to strašně rychle utíká, ale stejně bych už taky chtěla rodit!!! No tobě přeju at už to dneska vyjde a at už to Kačence dlouho netrvá..... :s:

In reply to by zzdenka (neověřeno)

udržela jsem jí tam dost dlouho tak už bych byla moc ráda kdyby to bylo ono ale přijde mi že se to trochu stupňovalo a teď je to na stejné vlně tak uvidíme :)

Jůůů,úplně závidím!!! Já jsem v 38.tt a už bych to chtěla mít za sebou. Ale ani poslíčci se zatím nedostavili,tak budu asi čekat a čekat. Tak hodně štěstíčka a kdyžtak pohodový porod! :-)

No jo, právě to píšu o blog níž :s: :s: :s: Vidíš, na tebe bych málem zapomněla, že už bys taky mohla rodit :w: Tak do toho, ať se to aspoň jedný z vás povede :c:

In reply to by Ketinka

Nestraš :w: :00: :w: :00: Zrovna u tebe bych přenášení nečekala. Já jsem na tom totiž s tím CS skore podobně, tak si furt říkám, že by to dřív přijít mohlo. Třeba tak za 2 týdny. Ale vidím, že i s vysokým CS to jde dotáhnout až do konce. No ještě zkoušej všechny ty babský rady a třeba něco zabere. Už to máš fakt na dosah ruky, tak neklesej na mysli a přemlouvej Kačenku. No ale nevím, jestli ji nalákáš na to, že bude slavit narozky jednou za 4 roky :n: :n: :n: :s:

In reply to by Zuzu

ale večer jí manžel přemlouval sexem :) tak by mohla už konečně jít ven. Má tu vše připravené a asi neví že už se čeká jen na ní :) no mě se to CS zastavilo a už se dlouho nic neděje takže je i možné že bych přenášela :) ale to nechci :(

In reply to by Ketinka

Hm, sexík by moh zabrat. Já ještě slyšela masírovat prsa a hlavně bradavky. Že to vyvolává děložní stahy. Produkuje to nějakej hormon, kterej se tvoří i když miminko pije a pak ty stahy pomáhají k rychlýmu vyloučení očistků :00: Mě se to CS už taky zastavilo a to ho nemám ani tak vysoký jako ty.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka