Svačinka

13.06.2010

Ahojky holky, jak řešíte odpoledne jogurtovou svačinku? My tak kolem jedné obědváme, pak jdeme ven. Pak přijdeme po páté domu - to kojim a v sedum kaše. Nevim, kdy jogurt dávat.
Díky a pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

já dávám jogurt vždy kolem 10h, někdy když vstáváme dýl ( jako dneska v 11h, tak malé jogurt ten den nedám), do té doby malou ještě 2x nakojim...kolem 12 obědvá a sní všechno, takže jogurt určitě nezasytí tak moc že by pak nejedla oběd....

Já ho dávám ráno na snídani,když je po tom horko tak odpo dávám spíše ovoce jako meruňky,meloun,jablíčko a tak.on stejně moc v těch vedrech nejí a to se dá vždy vzít sebou narozdíl od jogurtu :)

ahoj, já ji dávám dopoledne společne s ovocem. Pár lžiček rozmíchám s ovocnou přesnídávkou a občas mu do toho nadrobím sušenku a to baští jak zjednanej :s: Jen teda nevím, jak často ten jogurt dávat, jestli každý den,nebo míňkrát. Netušíš?

In reply to by myšička1

No, mě právě doktorka říkala, že mám začít dávat jogurt - je nám 8 m a pochopila jsem, že každý den. Někdo mi říkal, že dávat jogurt dopoledne nemám, že je moc zasytí a nechtějí pak oběd, tak nevim....

My máme jogurt k snídani nebo kolem 11 před obědem...ale nemusíš dávat jogurt když kojíš...Už jsem slyšela i názoz že kravské mléko zabíjí nějaké látky z mateřského tak nevim ale já nedávala nic mléčného když jsem kojila... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka